Mijn Communities
Help

Genereer direct een opdrachtovereenkomst vanuit Advisor

door Jim Zwetsloot (Bijgewerkt ‎25-04-2023 16:07 door Jim Zwetsloot VISMA )

In Advisor kan er nu ook een opdrachtovereenkomst gegenereerd worden. Op basis van de ingevoerde NAW-gegevens en de vastgelegde diensten kan een standaard document opgesteld worden in pdf die je kan versturen aan je klanten. Hiermee kan je eenvoudig de afgesproken financiële diensten aan jouw klanten bevestigen waarna zij de overeenkomst kunnen ondertekenen.

 

Hoe werkt het?

Op de klantenkaart op het tabblad Documentatie kan gekozen worden voor het onderdeel 'Opdrachtovereenkomst’.

 

Kies voor ‘Nieuwe opdrachtovereenkomst’ en een wizard opent waarin de details voor de overeenkomst vastgelegd kunnen worden. Leg vast wanneer de bevestiging ingaat en wat de betalingstermijn is. Wijzig eventueel de gekoppelde account manager of de contactpersoon. De andere gegevens worden automatisch opgehaald vanuit de klantenkaart en kunnen indien nodig daar gewijzigd worden.

Opdrachtovereenkomst2.png

Vervolgens worden in de wizard onder het onderdeel ‘Diensten en prijzen’ de diensten die aan de klant gekoppeld zijn weergegeven. Pas hier eventueel de naamstelling aan, geef aan wie de eigenaar is, leg de prijsstelling en de prijs vast en geef eventueel de frequentie van de dienst aan. In een volgende release zullen deze gegevens indien mogelijk automatisch opgehaald worden uit Advisor.

Opdrachtovereenkomst3.png

Eventuele overige diensten kunnen handmatig toegevoegd worden door op de knop ‘Dienst toevoegen' te klikken.

 

Op het tabblad ‘Bestanden bijvoegen’ kan eventueel een bijlage worden toegevoegd, zoals de algemene voorwaarden of een privacyverklaring. Ook kan een vrije tekst ingevoerd worden die vervolgens onder de diensten op de overeenkomst zichtbaar zal worden onder het kopje ‘Aanvullende informatie’.

Opdrachtovereenkomst4.png

Hierna kan een voorbeeld opgevraagd worden van de overeenkomst. De tekst in de overeenkomst is een standaardtekst en kan niet gewijzigd worden. Als de overeenkomst naar wens is kan deze als concept opgeslagen worden of direct onder de status ‘Gereed voor ondertekening’. Ook kan de overeenkomst hier afgedrukt worden zodat deze verzonden kan worden naar de klant. Op dit moment zijn we tevens aan het onderzoeken of we het in een latere versie mogelijk kunnen maken het document digitaal te verzenden en te laten ondertekenen.

Opdrachtovereenkomst5.png

Zodra je de overeenkomst ondertekend terug ontvangen hebt van de klant kan je deze op de status ‘Ondertekend’ zetten. Hierna kan deze niet meer gewijzigd worden. 

Opdrachtovereenkomst6.png

Heb je feedback over deze nieuwe functionaliteit of over een ander onderdeel in Advisor, laat het ons weten door linksonder in beeld te klikken op de feedback knop.

Feedback.png