annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Har du styr på dit digitale forsvar?

af Thor Lundehoj

Untitled-1.pngVi lever i en digitaliseret tid, og vores samfund er afhængig af internetforbundne enheder, der hele tiden opsamler enorme mængder data. Data er utroligt sårbare og kræver den rette beskyttelse. I Danmark er der heldigvis stor fokus på IT-sikkerhed og databeskyttelse. Blandt andet har vi Datatilsynet, der sikrer, at virksomheder lever op til de stramme regler, som netop er nøglen til datasikkerhed. 

 

Informationssikkerhed er en topprioritet

I Visma Enterprise har vi valgt at tage skridtet videre i jagten på at beskytte de data, som I, har betroet til os. I marts 2019 investerede vi i en ISO 27001 certificering. Formålet var at få standardiseret håndteringen af data i organisationen og dermed sikre den rette databeskyttelse. 

 

Som en af landets førende leverandører af HR- og lønsystemer, der håndterer oplysninger fra mere end +200.000 arbejdstagere i Danmark, er det topprioritet at love vores kunder korrekt håndtering og beskyttelse af data. Læs med når vores Product Development Director, Steen Sønderby, fortæller om implementeringen. 

 

Viden er magt

IT-sikkerhed er altså essentielt for at beskytte dig og din virksomhed i kampen mod datalæk, hackerangreb og scams. Men IT-sikkerhed er ikke blot et job for din IT-afdeling. Ansvaret ligger også hos den enkelte. Måden, du begår dig online på i dit arbejde, har betydning for din virksomheds IT-sikkerhed.

 

Antallet af cyberangreb er stigende og bliver samtidig mere og mere avancerede. Hackernes arbejdsmetoder er udspekulerede og kræver, at du hele tiden holder dig opdateret på nye trusler. Viden omkring emnet er derfor nok det vigtigste redskab inden for cybersikkerhed og vores anbefaling er, at din virksomhed hele tiden holder jer opdateret.

 

Hold dig opdateret til Visma SecCon

Kom med til Visma SecCon (Visma Security Conference) den 11. november 2020! Her får du muligheden for at blive opdateret på al den nye viden inden for cybersikkerhed. Fra kl. 11.00 - 15.30 kan du opleve eksperter inden for området, der speaker om, hvordan man bedst opretholder virksomheders sikkerhed under den globale pandemi. 

 

Tilmeld dig helt gratis her og se med via Youtube Live Streaming >>