annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

En stærk Visma HR opgradering er på vej. Læs mere om, hvordan My Visma samler Visma suiten

af Thor Lundehoj (Opdateret ‎05-08-2020 13:04 af Isabella Serritzlev VISMA )

Untitled design (1).png

Hent My Visma vejledningen her>>

 

Vi vil gøre vores for at digitalisere Danmark. My Visma er vores bud på dette. COVID-19 har tydeliggjort behovet for systemunderstøttelse på distancen både for medarbejdere, leder og specialisten. I har med Visma HR allerede i dag mulighed for at give jeres medarbejdere, leder og specialister adgang til jeres personaleadministrative data, styret af et stærkt rolle rettighed modul.

 

Medarbejdere og ledere kræver en løsning, der er tilgængelig og nem at navigere i. Det løser vi med en ny app samt en stærk opgradering af fravær skærmbilledet i Visma HR. Opgradering tager udgangspunkt i at understøtte medarbejderen på bedste vis ift. ny ferielov.

 

Hvad får du med My Visma, som du ikke allerede har i dag med Visma HR?

My Visma er indgangen til jeres Visma suite. Det er her, at vi blandt andet løbende vil tilføje ny funktionalitet og integrationer, til jeres øvrige Visma systemer. My Visma kommer derfor ikke til at ændre på jeres eksisterende opsætning i Visma HR, men vil derimod åbne op for nye muligheder, såsom en ny brugervenlige App, nyt Firmabil Modul, Refusionsmodel m.m.

 

Alle medarbejder får læseadgang til app’en. Hvis jeres medarbejdere i dag registrere fravær i Visma HR, vil de også kunne registrere i app’en. App’en understøtter ud over fravær også flex og tid. Man kan som medarbejder registrere i app’en, når man er offline, dermed vil en evt. lønkørsel ikke påvirke brugeroplevelsen i app’en.

 

Ny forbedret brugeroplevelse i Visma HR fravær skærmbillede 

Vi har opdateret det mest brugte skærmbillede Visma HR:

  • Medarbejderne vil opleve at restferiedage er opdateret straks, når de tilgår skærmbilledet
  • En beregner der simulerer fremtidig ferie ift. tilskrivning af 2.08 dage
  • Mulighed for at have op til 10 forskellige medarbejder tilgode saldi. Ex. ud over ferie kunne det være omsorgsdage, og som ekstra kan en forklaring tilføjes 
  • Simplificeret skærmbilledet til leder, så man nemt har et overblik over sine medarbejderes rest feriesaldi
  • Stærkt bruger administrationsmodul til specialisten, så man kan tilføje og tilpasse opsparing lønart typer, regler samt hjælpetekster. Og dermed sikre den bedst mulige medarbejder oplevelse i fravær skærmbilledet

 

Vi vil i nær fremtid invitere jer til et webinar, der har fokus på opgradering både med My Visma men også i Visma HR. Vi sender jer materiale, I kan benytte til at understøtte jeres kollegaer, såsom plakat med QR kode til ny app, video til at understøtte medarbejder samt en video til at understøtte leder m.m.

 

Vi tror på, at vi sammen er klar til en ny ferielov, of vi med de nye tiltag sikre en langt bedre brugeroplevelse.

 

Tilmeld dig eller læs mere om vores gratis webinar - "Hvad betyder My Visma for dit Visma HR? Bliv klar til den 1. september" her.

tilmeld (1).png

8 Kommentarer
DianaV
CONTRIBUTOR *
af DianaV

Hej, 

Når I i ovenstående skriver:

"Alle medarbejder får læseadgang til app’en. Hvis jeres medarbejdere i dag registrere fravær i Visma HR, vil de også kunne registrere i app’en."

Betyder det så, at hvis vores medarbejdere allerede i dag registrere fravær i Visma HR, så skal vi ikke betale ekstra for at de kan registrere i app'en? Så kan de det automatisk, uden ekstra betaling?

 

Jeg synes, der er meget modstridende informationer og det er svært at finde ud af, hvad der er gældende. 

Håber I hjælpe med en afklaring. 

Tak for hjælpen. 

Gitte Hammer Ramsby
CONTRIBUTOR ***
af Gitte Hammer Ramsby

I skriver, at I vil sende materiale der kan understøtte vores kollegaer samt video til at understøtte medarbejder og ledere mm. Jeg kan ikke se, at vi har modtaget dette. Er det fordi det er lagt op på Community og jeg bare ikke kan finde det?

 

Majken Hallgrimsson
CONTRIBUTOR ***
af Majken Hallgrimsson

Hej. 

På webinaret i dag der blev sagt appen var tilgængelig d. 7. september. Lige heroppe står der i er klar d. 1. september. Alle vores medarbejdere er klar til at begynde i morgen, da de er vant til at bruge appen så vi vil starte med det samme. Hvad skal vi regne med?

 

af Isabella Serritzlev (Opdateret ‎31-08-2020 13:30 af Isabella Serritzlev VISMA )

Hej @DianaV 

Det er rigtigt forstået. Nu når jeres medarbejdere allerede har adgang til at registrere i Visma HR, skal I ikke betale ekstra for denne del. 

 

Mange hilsner

Isabella 

af Isabella Serritzlev (Opdateret ‎31-08-2020 13:29 af Isabella Serritzlev VISMA )

Hej @Majken Hallgrimsson 

 

Vi er glade for at høre, at I klar til at få jeres medarbejdere i gang i My Visma appen. Det er desværre først muligt at hente appen mandag den 7. september.  

Når der står den 1. september i artiklen, refereres der til dagen, hvor den nye ferielov træder i kraft. Knapper linker ind til et webinar, som gennemgår de nye skærmbilleder alle administratorer har fået i Visma HR. Vi beklager, at vi ikke har fået fremhævet det tydeligt nok.

 

Mange hilsner

Isabella 

 

 

Gitte Hammer Ramsby
CONTRIBUTOR ***
af Gitte Hammer Ramsby

Jeg mangler svar på mit spørgsmål, som jeg sendt igår:

I skriver, at I vil sende materiale der kan understøtte vores kollegaer samt video til at understøtte medarbejder og ledere mm. Jeg kan ikke se, at vi har modtaget dette. Er det fordi det er lagt op på Community og jeg bare ikke kan finde det?

Jeg vil meget gerne sende noget ud idag, så de er klar når medarbejdere/leder ser de nye skærmbilleder i My Visma imorgen tidlig 🙂

 

af Isabella Serritzlev

Hej @Gitte Hammer Ramsby 

 

Jeg beklager, at vi ikke har fået svaret dig før nu. 

 

Alle administratorer, der er skrevet op til nyhedsbrevet Visma Update, vil inden for de næste par dage modtage en mail med forslag til kommunikation, som I kan bruge direkte til at informere jeres organisation om My Visma. Heri er en mailskabelon, en plakat og en vejledning. Kommunikationsmaterialet vil også blive lagt op som en artikel på Community inden for et par dage. 

 

Videoerne kommer desværre først senere på efteråret. Ligeså snart de er klar, sender vi dem ud i Visma Update og lægger dem op på Community. 

 

Mange hilsner 

Isabella

Gitte Hammer Ramsby
CONTRIBUTOR ***
af Gitte Hammer Ramsby

Tak for tilbagemelding.