annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in

Log på eller lav en ny bruger for automatisk at få relevante områder

Gør din organisation klar til My Visma - kom gratis i gang i dag (opdateret den 21.08.2020)

(updated by CamillaJeppesen VISMA ‎21-08-2020 12:55 )

Uanset hvilken lønløsning I har, byder My Visma på en række fordele. Og om kort tid træder samtidighedsferie i kraft, og en række spørgsmål om bl.a. ferie-saldi vil sandsynligvis melde sig fra din kolleger.

 

MY Visma knap (LØN).png

MY Visma knap (BPO).png

 

Men frygt ikke! Med My Visma kan hverdagen blive nemmere for både dig og dine kolleger når:

  • My Visma app’en udstiller de vigtigste saldi for medarbejderne, så de altid selv kan se, fx hvor meget ferie de har optjent, timebank og opsparet fleks.
  • Det bliver muligt at give ledere adgang til relevant data, udtræk af rapporter over fx fravær i afdelingen og overblik over ferieregistreringer (se rollebeskrivelser).
  • Dit tidsforbrug reduceres, fordi du skal bruge mindre tid på at finde svar, som ledere og medarbejdere nu selv har adgang til.

 

Vil I være klar til den nye ferielov?
Det kan I blive, hvis vi hjælper jer i gang med My Visma. Så får I nemlig optimalt udbytte fra den dag, hvor den nye ferielov træder i kraft.

 

Vil du være klar til 1. september, skal vi bruge din hjælp og viden, så vi kan oprette dine kolleger korrekt i systemet! I stedet slipper du for selv at skulle oprette og aktivere hver enkelt medarbejder hen ad vejen.

 

Hvordan bliver du klar?

Hvis I ikke allerede har fået bestilt jeres skema så fortvivl ikke, men bestil det i dag og returner det hurtigst muligt. Så skal vi nok hjælpe jer! Det er ganske gratis og sparer dig for en administrativ opgave med at skulle oprette og aktivere hver enkelt medarbejder hen ad vejen.
 
Vi har bl.a. brug for oplysninger om jeres medarbejderes e-mail, roller og evt. telefonnummer. Oplysningerne er nødvendige for, at vi kan oprette hver enkelt ansat.
 
Du kan nemt opdatere jeres oplysninger i det skema, vi leverer til jer. Og jo før vi modtager jeres skema retur, jo bedre.

 

Sådan gør du:

  1. Bestil dit skema her, hvis du selv laver lønnen. Bestil dit skema her, hvis vi laver lønnen for jeres virksomhed (Vælg i type 'Øvrige spørgsmål' og skriv 'My Visma skema' i besked-feltet). Kan du ikke åbne linket, så ring til os på tlf. +45 8897 9700, og vi hjælper dig igennem.
  2. Visma fremsender skemaet og vejledning til udfyldelse.
  3. Du returnerer skemaet til Visma via den sag, du har oprettet, og vi opretter jeres medarbejdere med korrekte roller. 

 

OBS: Vi oplever, at mange ønsker at gøre det muligt for deres medarbejdere at betjene sig selv ved at lave registreringer, såsom ferie og arbejde, direkte fra app’en. Denne funktion hedder Self Service og er forudfyldt i skemaet. Ønsker I ikke, at jeres medarbejdere skal have denne mulighed, så sletter I bare kolonne Læse/Redigere i skemaet. Læs mere om Self Service her.

 

Har I leder-/medarbejdermodulet?

Hvis jeres medarbejdere og ledere i dag har adgang til Visma HR, skal du IKKE udfylde skemaet. Når appen bliver lanceret den 7. september, skal jeres medarbejdere blot hente appen i App Store eller Google Play og logge ind med deres login til Visma HR. 

 

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af skemaet, er du velkommen til at skrive til os her.

Vedhæftede filer