annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Opgradering af medarbejderes fraværsbillede

af Isabella Serritzlev

OBS vedrører jer, der har givet jeres ledere og medarbejdere adgang til at registrere fravær i Visma HR eller My Visma. 

 

Den 11. februar bliver jeres medarbejderes fraværsbillede opgraderet til en mere brugervenlig version, der gør det nemmere for jeres medarbejdere at registrere fravær.

 

Dagen op til at det nye skærmbillede kommer, lægger vi et releasedokument på Community, som vi plejer, når der kommer noget nyt. Vi vil dog gerne i god tid kunne forberede dig på, hvad der overordnet kommer af ændringer, så du kan være klar med svar på eventuelle spørgsmål fra din organisation.

Opgraderingen giver jeres medarbejdere:

 

 •  Et forenklet skærmbillede til registrering af fravær, der netop viser det, der er relevant for de valgte fraværskoder, såsom felter til klokkeslæt, sats eller projektnummer. 
 

image (3).png

 

 

 

 • Mulighed for at se, hvem der sidst har berørt registreringen og hvornår. F.eks. hvem, der har godkendt medarbejderens fravær, eller om en registrering er indberettet før eller efter en lønkørsel. Dette vises via en ‘mouse over’ funktion på den enkelte fraværsregistreringen.

unnamed.png

 

 

 • Mulighed for at se, hvad fraværet i de enkelte cirkler er opgjort af ved at klikke på cirklen. Klikker medarbejderen f.eks. på cirklen “Ferie”, vil et pop-up vindue fremgå, som viser hvilken form for ferie, der er tale om, såsom 6.ferieuge, feriefridage eller særlige feriedage.

   

  image (2).png

   


   

Har I haft opsat minimum og maksimum værdier?

Har I under opsætning af fraværssaldi tilføjet minimum og maksimum værdier, så medarbejderne f.eks. ikke kan registrere flere feriedage, end de har til rådighed? Så vises advarslerne også i det nye skærmbillede. 

 

Der kommer flere detaljer i releasedokumentet

Ønsker du alle detaljer på, hvad der kommer i forbindelse med det nye skærmbillede? Så kan du læse releasedokumentet, som vi lægger op dagen op til, at det nye skærmbillede træder i kraft. 

 

 

Har jeres medarbejdere og ledere ikke adgang til Visma HR eller My Visma i dag?

Jeres ledere og medarbejdere kan først få adgang til det nye skærmbillede for medarbejdere, hvis I har givet dem adgang til enten Visma HR eller My Visma. Har jeres medarbejdere endnu ikke adgang, kan I læse mere om funktionen, der netop gør det muligt for ledere og medarbejdere at oprette relevante oplysninger. Læs mere her »