annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Vi vil hjælpe dig godt i gang med My Visma

af Isabella Serritzlev

I start september fik din organisation My Visma. Der er sket meget i systemet, siden vi lancerede det. Derudover er en ny ferielov trådt i kraft, som har gjort det mere komplekst at bevare ferieoverblikket. Derfor er tiden også inde til, at vi nu hjælper dig rigtigt i gang, så din organisation kan få glæde af My Visma, blandt andet ved at kunne bevare det nødvendige ferieoverblik.

 

Vi inviterer dig derfor til to webinarer, der giver dig en introduktion til HR-skærmbillederne og en gennemgang af de forbedringer, vi har foretaget.

 

 

Få styr på opsætningen af saldivisning 
Den 4. december

På dette webinar viser vi dig, hvordan du opsætter din organisations fraværssaldi. Vi gennemgår den generelle opsætning, og hvordan du selv kan definere, hvilke saldi medarbejderne i din organisation skal se både i webudgaven og i appen. Derudover gennemgår vi de seneste fejlrettelser med dig.

Tilmeld dig webinaret her »

 

Alt om næste Visma HR release
Den 15. december

Vores udviklere arbejder lige nu på højtryk for at tilføre flere forbedringer til Visma HR, som træder i kraft den 14. december. Vi vil gerne gennemgå forbedringerne med dig, når de er i systemet. Få en praktisk gennemgang af næste Visma HR release på dette webinar »

 

 

OBS: Alle tilmeldte vil få eftersendt en optagelse af webinarerne. Det gælder også, hvis du bliver forhindret i at deltage. Så hold dig endelig ikke igen med at tilmelde dig. 

 

Vi håber, vi ses online.