Mine produkter
Hjælp

Et år set i bakspejlet

af Marlene Due (Opdateret ‎08-05-2019 10:28 af Thor Lundehoj VISMA )

Et år set  i bakspejlet

2018 har været et dynamisk år for os i Visma Enterprise. Det var året,  hvor vi blev en del af Visma - en stor europæisk, software virksomhed. Fusionen har været spændende og en drivkraft for nye muligheder både for jer og os. Vi har ikke kun fået udvidet vores HRM-suite med flere løsninger til personale- og lønadministration - vi kan også tilbyde et af verdens bedste Talent Management systemer. Samtidig er vi blevet en del af en stor og voksende familie, hvilket gør, vi kan trække på fantastiske kolleger i hele Europa og lade os inspirere og udfordre til hele tiden at være nysgerrige og på forkant.

 

For langt de fleste fyldte GDPR meget i starten af 2018. Vi er stolte over, at I som kunder på vores systemer kan imødekomme de nye skærpede krav til personfølsomme data. I kølvandet på GDPR kom den nye ferielov, som  fylder meget hos jer, men også hos os. Det kan vi mærke, når vi møder jer til både årsmøder, på ferielovskurser og i vores kundesupport. Vi lancerede derfor et helt nyt site til jer om ferieloven, hvor vi løbende opdaterer med den vigtigste  viden om den nye lov. Naturligvis understøtter Vismas systemer også den nye ferielov og overgangsordningen.

 

Vi fik også givet vores HR-system, Visma HR,  et ansigtsløft med et nyt dashboard. Ledere og administratorer har nu fået et dashboard, som giver et bedre overblik på opgaverne i hverdagen. Samtidig har vi tilføjet en masse nye services fra Visma f.eks. Visma .net. Expense, som er et rejseafregningssystem og EasyCruit, som er et online rekrutteringsværktøj.

 

Vi har en spændende rejse foran os og ser frem til endnu et spændende år.

Vi ønsker alle en god jul og lykkebringende nytår!

 

Monika Juul Henriksen,

Adm. dir. for Visma Enterprise