annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Release nyheder 06.2019

af Thor Lundehoj

Velkommen til vores seneste release!

Hvis muligt anbefaler vi at læse PDF'en, da den indeholder billeder med eksempler på omtalte release nyheder. Den kan findes her.

 

Visma EasyCruit fortsætter med at levere værdi til vores kunder med vores nyeste releases, ved at tilføre funktioner der gør brugeroplevelsen mere effektiv og fornøjelig. Vi udvikler funktioner baseret på din feedback

 

Vores team arbejder målrettet for konstant at forbedre de funktioner vi tilbyder. Vi indsamler ideer gennem feedback fra vores Customer Succes Managers, men og så vores design-team gennemfører kundemøder og interviews for at tilpasse udformningen til dine behov.

 

Funktioner inkluderet i denne release:

Funktionerne i denne release er angivet nedenfor, og flere detaljer om disse er tilgængelige i dette dokument. Nogle funktioner er implementeret til alle kunder, mens andre kan kræve aktivering som beskrevet.


Ny kandidathåndtering.
En ny måde at gennemse og evaluere dine kandidater bliver nu releaset. Denne første version har til formål at gøre processen med at læse ansøgere og gennemfører den første evaluering så hurtig og enkelt som muligt.

 

Denne første version har til formål at opnå følgende mål:
● Give et let overblik over kandidaterne på en ledig stilling
● Give hurtig adgang til kandidatens informationer
● Forenkle evalueringsprocessen på en visuelt klar måde
I denne første version får du to nye visninger, en til kandidatlisten og en til kandidatvisningen. I kandidatlisten vil det fremgå tydeligt hvilke kandidater der er nye, kontaktoplysninger, status og evaluerings. Der vil også være mulighed for at åbne CV og ansøgning direkte fra listen.

For adgang til den nye kandidathåndtering skal denne knap blot aktiveres enten på kandidathåndteringssiden eller kandidatvisningssiden.


Nem adgang
Kandidathåndteringsvisningen er blevet forbedret så der er nem og hurtig adgang til de vigtigste oplysninger.


Forhåndsvisning
Vi kan nu med glæde tilbyde forhåndsvisning af CV og ansøgning i kandidathåndteringsvisningen. Herved bliver det nu muligt at læse disse dokumenter uden at skulle downloade dem først. Der vil naturligvis også være mulighed for at åbne disse filer og få den vist i fuld størrelse.

 

Responsivt designsponsive design
Både ansøgningslisten og visning af kandidaten vil være responsivt, hvilket betyder, at du nemt kan læse og evaluere ansøgere på mobile enheder.


Hvis der er mange ansøgere, kan disse vises på en side snarer end et begrænset antal ad gangen. For at tilføje flere ansøgere til listen, klikkes blot på ”Tilføj flere” knappen nederst på listen.
Den nye kandidatliste indeholder også en hurtig og praktisk måde at sortere kandidater på. Ved at bruge søgefeltet øverst på listen kan listen sorteres på alle tilgængelige kolonner. Visma EasyCruit vil kun vise en liste der matcher søgningen, f.eks. navn eller status.
En liste der viser alle nye kandidater vises ved at klikke på nummeret ved siden af ny. Alle kandidater kan vises igen ved at fravælge sorteringen.
Alle kolonnerne kan naturligvis sorteres efter ønske. Hurtig evaluering af kandidater

 

Vi har også udviklet en ny måde at udføre den første evaluering af kandidaterne på. Den nye evaluering findes på kandidaten under evaluering øverst på siden Denne værdi vil være synlig i kandidatlisten og vil hjælpe til at finde den bedst egnet kandidat. Evalueringen udløser ingen afsendelse af mails og er kun til intern brug.


Video ansøgnings spørgsmål


Visma EasyCruit understøtter nu muligheden for at kandidaten kan besvare spørgsmål ved brug af video. Denne funktion kan bruges til at give kandidater mulighed for at optage en eller flere korte videoer. Disse bruges sidenhen i evalueringen og til at finde den bedst egnet kandidat.

 

Hurtig opsætning

Disse videospørgsmål kan oprettes til brug for hele virksomheden såvel som for en specifik stilling. Ligesom for andre spørgsmål i Visma EasyCurit, kan man vælge om spørgsmålet skal være obligatorisk at medtage i ansøgningsformularen samt om det skal være obligatorisk for kandidaten at besvare.

Optag video live eller brug en tidligere optaget video Alle mobile enheder understøttes naturligvis, så kandidaterne kan optage videoer ved hjælp af den enhed de foretrækker. Funktionen understøttes også af alle store browsere. Hvis en kandidat foretrækker at benytte en tidligere optaget video er der mulighed for at oploade en allerede eksisterende videofil i stedet for at optage en helt ny.


Aktivering og omkostninger
Video spørgsmål kan implementeres på virksomhedens EasyCruit konto mod et ekstra gebyr. Hvis din virksomhed er interesseret i dette bedes du kontakte jeres Customer Success Manager.

Læs mere eller bestil her.

 

Vi håber alle får glæde af de nye funktioner i denne release.