annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in

Log på eller lav en ny bruger for automatisk at få relevante områder

Release nyheder 08.2019

Velkommen til vores seneste release!

Hvis muligt anbefaler vi at læse PDF'en, da den indeholder billeder med eksempler på omtalte release nyheder, hvilket ikke bliver vist i artiklen. Den kan findes her.

 

Hvad har vi arbejdet på?

 

Visma EasyCruits udviklere fokuserer hver dag på at gøre EasyCruit endnu bedre. I dette dokument får du et indblik i, hvad vi løbende arbejder på. Det kan fx være løsninger på specifikke henvendelser, forbedringer eller nye funktionaliteter.   

 

I stedet for faste opdateringer, opdaterer vi løsningen, når den er testet og klar til brug. Vi kalder dette løbende lancering. Dette er den hurtigste måde at levere nye features og løsninger samt løse eventuelle support-sager. 

 

Forbedringer til håndtering af kandidater

 

I juni-releasen lancerede vi den nye kandidathåndtering. Måden at håndtere kandidaterne  på er nu hurtigere og gør din gennemgang og vurdering af kandidaternes ansøgning nemmere og mere effektiv. 

 

Vores designere og udviklere fortsætter naturligvis med at forbedre og udvide funktionaliteten i kandidathåndteringen. Vi har allerede modtaget en del feedback fra vores kunder, og denne feedback hjælper os med at skabe de forbedringer, du har behov for. Nedenfor ser du de seneste forbedringer.

 

  • Forbedring af filvisningsfunktionen, så du kan se hele siden
  • Nummering af siderne i filviseren og forbedret scroll
  • Redesign af siden for at minimere og fjerne spildplads
  • Supportfunktionen er tilføjet menulinjen.

 

Vi opfordrer til fortsat at komme med feedback. Jeres indput giver os indblik i jeres brug af EasyCruit, og I får mulighed for at påvirke udviklingen af løsningen.

 

Videoansøgning - tips og tricks video

 

I juni-releasen lancerede vi ‘videoansøgning’. En spændende funktion, der gør det muligt for dig at give kandidaterne mulighed for at optage en eller flere små videoer. I videoerne kan kandidaterne give en kort introduktion til, hvorfor de mener, de er den bedst egnede kandidat til stillingen. Vi har allerede modtaget meget positiv feedback for denne funktionalitet. Selvfølgelig kan kandidater være nervøse, når de skal optage en video første gang. Derfor har vi udviklet en “tips & og tricks” video. Denne video vil give kandidaterne nogle praktiske og simple tips til, hvordan de optager den bedste video. Videoen vil få kandidaten til at føle sig godt tilpas og give ham/hende det rette niveau af selvtillid og overblik til at optage en video. De mindes om, at de aldrig får en chance til for at gøre et godt første indtryk!Videoen kan tilføjes ansøgningsformularen. Som standard vil den vise vores standard video, men måske kan videoen tjene som en inspiration til at optage din egen video, der giver din kandidat den bedste oplevelse af din virksomhed og jeres brand.

 

Klik her for at se "tip & tricks"-videoen på vores EasyCruit Youtube-kanal. Mere information om hvordan “tips & Tricks” videoen kan tilføjes en virksomhedskonto kommer i september.

 

Hvis du er interesseret i at bruge videoansøgning funktionaliteten, skal du kontakte din Customer Success Manager eller EasyCruit Support Team.

 

Forbedret søgefunktion

 

Nogle kunder med mange kandidater og ansøgninger har tidligere oplevet problemer i EasyCruits søgefunktion. Dette er nu blevet markant forbedret ved at ændre, hvordan dette fungerer i selve systemet. Opdateringen ændrer dog ikke på, hvordan søgefunktionen benyttes - den er blot blevet mere effektiv at bruge.

 

Oversigt over seneste opdateringer

 

Nummer

Supportsagsbeskrivelse

Status

VEC-5013 / 00758384

HTML-kode er fjernet i integrationen af videoer i annoncetekst og svarmails

Resolved

Løst

VEC-4297 / 00666551Dubletter i e-mailnotifikationer. Når en ansøger har søgt via CV og kontaktpersonen i annoncen modtager notifikation, duplikeres oplysningerne fra kandidaten.

Resolved

Løst

VEC-5228 / n/a

Forkert omdirigering efter at Broadbean-publiseringsvindue lukkes.

Resolved 

Løst

VEC-5225 / n/a

Ikke muligt at køre en rapport under en ledig stilling i ‘alle ansøgere’-sektionen.

Resolved 

Løst

VEC-5213 / 

n/a

Forbedret fejlmeddelelse ved forudfyldte ansøgningsformularer. Den tidligere fejlmeddelelse var meget generel, idet den ikke påpegede det specifikke afsnit / spørgsmål, hvor fejlen opstod. Den forbedrede fejlmeddelelse informerer ansøgeren i detaljer om, hvor og hvilke oplysninger, der mangler. Dette resulterer i langt bedre vejledning i ansøgningsskemaet.Tidligere fejlmeddelelse:

 

Forbedret fejlmeddelelse:

Resolved

Løst

VEC-5206 / n/a

Evalueringen vises på det forkerte sprog i den individuelle visning. Ved visningen af den enkelte kandidat, er det sprog, der bruges i evalueringsafsnittet det, som kandidaten er logget ind med. I stedet skal sproget være det, som brugeren er logget ind med.

Resolved

Løst

VEC-5095 / 00740574

Datafejl i påmindelsesmails til interviews. Det forkerte kandidatnavn og annonce navn blev sendt ud i en bestemt påmindelsesmail.

Resolved

Løst

VEC-4111 / 00665301

Ved redigering af en ledig stilling, der blev publiceret via multiposting, blev startdatoen indstillet til dags dato og slutdatoen blev indstillet til +30 dage fra dags dato.

Resolved

Løst

VEC-5183 / 

n/a

I nogle tilfælde blev emailen send ud flere gange ved brug af 'Videresend til CV'.

Resolved

Løst

 

Nummer

Supportsagsbeskrivelse

Status

VEC-5173 / 00771063

I rapportmodulet på standardrapporten 'Projektrapport' vises 'Tid før tilbud' som  '0' i stedet for et antal dage, selvom kandidaten blev ansat.Resolved

Løst

VEC-5130 /

00764783

En bruger sendte en kandidat til panelevaluering og modtog en mail uden link. Samtidig blev handlingen ikke registreret på kandidatens profil.

(19.07.1)

Resolved 

Løst

VEC-5140 / 

00741409

Der sendes ingen automatisk invitation til Service-F-testen, selvom kandidaten fik en 100 % på det kvalificerende screeningsspørgsmål.


(19.07.1)

Resolved

Løst

VEC-4927 /

00737560

Kandidater modtog meddelelsen 'Denne ledige stilling er udløbet', mens han/hun forsøgte at ansøge, selvom stillingen ikke var udløbet på det tidspunkt.


(19.07.1)

Resolved

Løst

 

Kommende forbedringer

Information om de kommende forbedringer, der vil blive implementeret inden for de næste par måneder:  • WCAG 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines) i den nye kandidathåndtering. For at imødekomme WCAG-kravene definerer vi den standard, vi vil følge for den nye kandidathåndtering og implementerer denne for at imødekomme forventede krav.

 

  • Manglende felter i applikationer ved brug af CV-parsing eller ansøgninger via LinkedIn. Nogle kunder oplever, at obligatoriske felter er svære at se, når man bruger CV-parsing eller ansøger via LinkedIn. Vi arbejder på at forbedre denne funktionalitet, så det vil være lettere for kandidater at se, hvilke oplysninger der mangler i ansøgningen.

 

  • Evaluering i den eksisterende EasyCruit. Den nye evaluering, der blev introduceret i den nye kandidathåndtering, vil nu også være tilgængelig og klikbar fra den eksisterende kandidathåndtering. Ved at gøre denne funktionalitet mere tilgængelig ønsker vi at forbedre brugeroplevelsen ved skift mellem de to platforme.


Evaluering i den nye profilside for kandidater:

Evaluering i den eksisterende profilside for kandidater:Vi håber, du nu har et bedre indblik i, hvad vi i øjeblikket arbejder på, og håber du vil tage godt imod de nye forbedringer.

 

Vedhæftede filer