Mine produkter
Hjælp

Video Interview i EasyCruit - Gratis frem til 30. september

af Thor Lundehoj

Coronapandemien har været en stor omvæltning og betydet en anderledes hverdag for os alle. Vi har har måttet tilpasse os, og er blevet nødt til at omtænke vores normale rutiner og arbejdsprocesser. I en tid hvor det foretrækkes at undgå forsamlinger og mange fortsat arbejder hjemmefra, er det vigtigt, at vi også har de digitale løsninger, der kan understøtte det arbejde, der udføres på distancen. 

 

Benytter din virksomhed allerede EasyCruit, kan I glæde jer over, at der nu tilføjes endnu et værktøj, som kan bruges jeres digitale rekrutteringsproces. Det vil nu være muligt, at invitere jeres kandidater til samtaler online. Med Video Interview opnår I fortsat den gode kommunikation men uden den fysiske tilstedeværelse. 

 

Bestil Video Interview her.

 

Video Interview er både nemt at aktivere og nemt at bruge. Alt det kræver, er et tryk på en knap, når en kandidat indkaldes til samtale. Sådan genereres et link, som skal sendes med i indkaldelsen. Alle med linket kan deltage i videointerviewet, og dermed er det også muligt at være flere med til samtalen.

 

Se de præcise instrukser i videoen her

 

Funktionen Video Interview vil være tilgængeligt for alle EasyCruit-kunder og kan benyttes gratis til udgangen af september.

 

For at få åbnet for funktionen skal du kontakte din Customer Success Manager eller bestille via linket her: Video Interview-produktside.