annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Video kampagne til EasyCruit

af Thor Lundehoj

Kampagnetilbud - spar 4.250 ved køb nu

Benytter jeres virksomhed EasyCruit, har I allerede sat strøm til jeres rekrutteringsforløb. Med Video Screening og Video Interview kan I nu tage skridtet videre med en god besparelse.

 

Frem til den 31. januar sparer du 50% på implementeringen og 250 kr. månedligt (også efter endt kampagnetilbud), hvis du tilkøber Video Screening og Video Interview til din EasyCruit-løsning. 

 

Du kan læse mere om, og benytte dig af tilbudet her.

 

Video Screening

I en moderne og digital tidsalder er smartphonen begyndt at betyde mere. Derfor er flere begyndt at foretrække, at sende en jobansøgning som video, fremfor den traditionelle skriftlige ansøgning. Med en videoansøgning får kandidaten mulighed for at udfolde sig kreativt, på en måde som hidtil ikke har været muligt i en ansøgning. Dette giver kandidater som førhen blev afvist, mulighed for at brillere på en endnu uset måde.

 

At udvælge sine videre kandidater ved at benytte videoansøgninger, kan have flere store fordele. Du undgår, at bruge dyrebar tid på gennemgå utallige skriftlige ansøgninger, men kan derimod nøjes med at lytte og se kandidaten, på video. Det giver jer et indblik i kandidatens sprogkundskaber, samt et bedre og grundere indtryk inden der udvælges til en samtale.

 

Med EasyCruits Video Screening vælger I selv, om det skal være obligatorisk, at lave en videoansøgning, eller om det skal fungere som et supplement til det traditionelle CV og ansøgning.

 

Video Interview

I en tid hvor det foretrækkes at undgå forsamlinger er det nu muligt at samtaler med kandidater kan afholdes via video. Med Video Interview opnår I fortsat den gode kommunikation med en potentiel ny medarbejder men uden den fysiske tilstedeværelse.  

 

Video Interview er både nemt at aktivere og nemt at bruge. Alt det kræver, er et tryk på en knap, når en kandidat indkaldes til samtale. Sådan genereres et link, som skal sendes med i indkaldelsen. Alle med linket kan deltage i videointerviewet, og dermed er det også muligt at være flere med til samtalen.

 

Du kan læse mere om, og benytte dig af tilbudet her.