annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Videoansøgninger - Ny tilføjelse til EasyCruit er nu tilgængelig

af Thor Lundehoj (Opdateret ‎27-08-2019 14:20 af Thor Lundehoj VISMA )

Gør din rekruttering mere personlig, nemmere og hurtigere at gennemgå med videoansøgninger

 

Det nye ”video ansøgning” funktioner gør det muligt, at tilbyde potentielle kandidater, et værktøj til at skille sig ud fra mængden af de andre kandidater. Kombinationen af video og lyd giver den rekrutteringsansvarlige nye måder at vurdere kandidaten, end blot igennem CV og ansøgning:
stemme, grammatiske evner og sproglige egenskaber, kan ofte betyde et tilvalg eller fravalg.

Derudover kan du med Videoansøgninger, stille spørgsmål til kandidaten, som denne skal besvare i sine videoer. Det kunne være spørgsmål, som giver indblik i kandidatens syn på arbejdsmiljø, det sociale på arbejdspladsen eller håndtering af specifikke arbejdsopgaver. 

 

Artikel fortsætter under Youtube-video

 

Hvad kan Videoansøgninger give dig af fordele:

 • Dybere indsigt
  Et billede siger mere end tusinde ord. Så hvorfor skulle en video ikke fortælle meget mere?

 • Det visuelle i baggrunden
  De valgte baggrunde for din kandidat, kan fortælle meget om kandidaten.

 • Det uhåndgribelige
  Visse kvaliteter kommer ofte til udtryk i en video, som simpelthen ikke er til at se i en skriftlig ansøgning - Den passionerede gnist, energien, engagementet for den givne stilling eller ansvarsområder.

 • Tidsbesparende
  Du ved i første øjeblik om kandidaten er det rette match. Det er dog vigtigt at understrege at man skal være åben over for alle kandidater uanset stil. Mange har opdaget at mangfoldighed og Inclusive Workforce, er lige netop det en afdeling har haft brug for.

 • Kig udover baggrunden
  Vær åben over for alle kandidater, uanset hvilken baggrund de måtte have. Mange af de bedste kandidater har ikke den ønskede uddannelse, eller i stillingsopslaget beskrevet erhvervserfaring. Du kan blive overrasket over at lære, at de bedste kandidater ofte ikke har ekstraordinært gode forudsætninger.

 • Nem sammenligning
  Alle kandidater vil (hvis ønsket) blive bedt om at besvare de samme spørgsmål – Dette gør det nemt for dig som rekrutteringsansvarlig at sammenligne dine kandidater.
 • Undgå bekostelige udgifter
  Brugen af video ansøgninger, kan gøre hele rekrutteringsprocessen nemmere og oftest også bespare virksomheden for bekostelige udgifter til jobsamtaler og i visse tilfælde fejlrekrutteringer.

Køb eller læs mere om Video Ansøgninger til EasyCruit.

 

Vi vil indenfor kort tid også kunne tilbyde instruktionsvideoer, som giver kandidaterne tips og tricks, til hvordan man bedst optager en ansøgnings video (eks. hvordan man skal sidde, hvad man ikke skal have på, det bedste sted at optage, hvilken baggrund osv.).
Dette kan være en stor hjælp til den rekrutteringsansvarlige, til at hjælpe kandidaterne med at overkomme en eventuel frygt for at optage en video.

 

Hold øje med Community for flere nyheder omkring EasyCruit, og som altid er du velkommen til at stille spørgsmål i Forum eller kommentar feltet.