Mine produkter
Hjælp

Visma modtager Confirmit ACE Award 2020 for deres præstation indenfor kundekvalitet

af Thor Lundehoj (Opdateret ‎12-06-2020 12:22 af Thor Lundehoj VISMA )

Visma bliver hædret med Confirmit ACE Award 2020 for at levere en enestående Voice of the Customer program til deres kunder af rekrutteringsproduktet, Visma EasyCruit.


Visma modtog prisen med udmærkelsen "Judges' Choise" en kategori forbeholdt virksomheder der demonstrerer det stærkeste engagement i at opbygge bedre produkter og tjenester for deres kunder.

The Voice of the Customer award anerkender de virksomheder, der har udviklet en strategisk tilgang til at lytte til deres kunder og bruger denne stemme til at skabe forandring og give mere værdi i deres organisationer.

 

For det 15. år hæder Confirmits ACE Awards virksomheders engagement og konkrete forretningsforbedringer i forbindelse med deres kundesuccesindsats. Som modtager af Confirmit ACE-pris har Visma løbende udviklet sit program til at træffe smartere beslutninger og hurtigere handlinger, hvilket fører til bedre forretningsresultater.

 

Visma har modtaget Confirmit ACE Award baseret på følgende initiativer:

  • Implementerede kundemetrix som Net Promoter System (NPS) i flere berøringspunkter på tværs af kunderejsen
  • Udvidet brugen af ​​kvantitative og kvalitative metoder til indsamling af feedback, såsom healthcheck og exit surveys.
  • Udviklet forbedrede processer til at indsamle og analysere kunde feedback, dele indsigt med relevante interessenter og overvåge resultater og forretningseffekter
  • Tilpasset kundens behov baseret på feedback på tværs af kunderejsen
  • Sørget for at holde kunder informerede gennem periodiske videointerviews fra produkteksperter

”Vi er glade og beærede over at acceptere denne Confirmit ACE Award 2020, et symbol på vores samlede bestræbelser på at opbygge en virkelig kundedrevet organisation,” udtalte Berit Braut, Director of Customer Experience hos Visma. ”Denne præstation ville ikke have været mulig uden en kundedrevet kultur, der deles af Vismas dedikerede teams og udført på tværs af vores processer. At arbejde på en kundedrevet måde er virkelig en win-win-strategi, både for kunder, der får den bedste værdi af det, vi leverer, og for Visma at forbedre kvaliteten og effektiviteten til at drive forretningsresultater. ”

 

”Vi er beæret over at præsentere Visma med Confirmit ACE Award 2020 og anerkende deres velfortjente præstation,” sagde Kyle Ferguson, administrerende direktør for Confirmit. ”Vi har været vidne til Vismas vedvarende drivkraft for at forbedre oplevelser og skabe langvarige forhold. Kundeoplevelse er en kritisk komponent i forretningssucces, og Vismas eksemplariske program demonstrerer deres evne til konsekvent at flytte benchmarket højere. ”

 

Læs den fulde artikel om Confirmit ACE Award 2020 her.