Mine produkter
Hjælp

Bliv skarp på overgangsåret og ferieloven på et Visma kursus

af Isabella (Opdateret ‎02-09-2019 12:39 af Isabella VISMA )

Vi er nu gået ind i overgangsåret til den nye ferielov, hvilket betyder, at måden, medarbejdere kan afholde ferie på, er ændret. 

 

Har I helt styr på medarbejdernes muligheder for afholdelse af ferie i denne periode? Kender I til Lønmodtagernes Feriemidler? Og har I styr på reglerne med Fondsferiedage for medarbejdere, der er ansat i perioden fra 1. januar 2019 til 31. december 2019?

Hvis du har brug for at blive helt skarp på overgangsordningen, er dette kursus måske noget for dig.  Ønsker du i stedet et mere generelt og omfattende kursus om den nye ferielov, så udbyder vi dette heldagskursus


Da overgangsåret og den nye ferielov også går ind og stiller krav til jeres opsætning i Visma Løn, tilbyder vi naturligvis også et ferielovskursus, som både tager udgangspunkt i de mest essentielle overskrifter inden for ferieloven og samtidig også i opsætningen i Visma Løn på vores Ferieloven og Visma Løn kursus.

 

 

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.