Mine produkter
Hjælp

Deltag i vores brugerundersøgelse vedr. My Visma og vind et gavekort til Small Danish Hotels

af CamillaJeppesen

ravet om at jeg som borger kan servicere mig selv, hvor det passer mig, og hvornår det passer mig er efterhånden hygiejne. Vi gør det, når vi har ærinder med banken, kommunen, frisøren m.v. Men når vi kommer til det at være medarbejder, er vi langt mere konservative. Mange arbejdsgivere stiller ikke de samme fleksible værktøjer til rådighed ~ til trods for at det vil give arbejdsglæde, øgede effektivitet og understøtte ønsket om fleksibilitet.

 

Med udgangspunkt i rollen “medarbejder” er det vores ambition at sikre en videreudvikling af medarbejdernes muligheder i My Visma. Vi vil sikre, at jeres medarbejdere får den fornødne indsigt i egne data, men også ift. at kunne processe opgaver indenfor personalaadministration. 

 

Til det har vi behov for at blive klogere på jeres medarbejderes behov. Vi ønsker blandt andet at forstå, hvad er vigtigt at kunne søge information om, og hvornår medarbejderne forventer, at de kan servicere sig selv, uden det kræver fysisk tilstedeværelse, kontakt med en leder eller specialist m.m. Som tak for din hjælp trækker vi lod blandt alle tilmeldte. Vinderen modtager et gavekort på 1500,- til Small Danish Hotels.

 

Sådan deltagere du

For at deltage skal I tilmelde jer her. Efterfølgende vil I modtage et spørgeskema, som I skal videresende til jeres medarbejdere. Det tager max. 15 minutter at besvare spørgeskemaet, og det er anonymt. Resultater heraf vil kun blive delt med udvalgte Visma medarbejdere. 

 

Som led i vores brugerundersøgelse ønsker vi også at blive klogere på, hvad jeres ledere ønsker at have af indsigt samt at kunne håndtere. Hertil vil vi have behov for at snakke med jeres ledere. Samtalen vil tage ca. 30 minutter og kan foregå online. 

 

Afslutningsvis er det specialistrollen, der er fokus. Her ønsker vi at undersøge, hvilke forventninger I har til My Visma, nu hvor I har inviteret jeres medarbejdere og ledere ind i ét fælles univers. Igen er der tale om en samtale på ca. 30 minutter og kan foregå online. 

 

For at deltage skal I være indforstået med, at vi kommer i kontakt med alle tre brugere, medarbejder, leder og specialist. 

 

MY Visma brugerpanel.png

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.