Mine produkter
Hjælp

Dine ledere får snart adgang til Visma HRM Analytics

af CamillaJeppesen (Opdateret ‎12-02-2021 16:17 af Thor Lundehoj VISMA )

HR-nøgletal bor ofte i HR-afdelingen. Men der er mange fordele ved at give organisationen nem adgang til data. Visma HRM Analytics giver mulighed for at decentralise HR-rapportering og opfølgning. Modulet har samme rolle/rettighedsstyring som Visma HR. Det betyder, at lederne ikke får adgang til andet data, end de har i dag. Inden lanceringen fredag den 5. juli vil der blive udsendt særskilt information, som kan videregives til lederne. Her kan du læse mere om, hvordan ledere-rollen i Visma HRM Analytics er defineret.

 

Tre gode grunde til decentralisering af HR-rapportering

 

Èn fælles sandhed

Med ét centralt HR-analyseværktøj kan data udstilles og præsenteres i letforståelige visualiseringer, der gør det nemt og hurtigt for lederne at arbejde med HR-nøgletal. Det betyder, at lederen selv kan trække rapporter og dermed styrke deres beslutningskompetence. Kombinationen af intuitive rapporter og tværgående indsigt gør, at alle i organisationen kan tage en dialog baseret på de samme HR-nøgletal.

 

Prioritering af tiltag

Monitorering af HR-nøgletal kan bruges til at gribe tidligt ind overfor en udvikling, der kræver handling. Lederen kan opnå dybere indsigt i mønstre i afdelingen, undersøge årsagen og efterfølgende prioritere og implementere passende tiltag. Det kan for eksempel være en uønsket udvikling i fx fravær eller medarbejderomsætning.

 

Medarbejderfastholdelse

Det en dyr og ressourcetung affære at ansætte nye medarbejdere. Derfor er det vigtigt at nøglemedarbejdere fastholdes. Med dyb indsigt i HR-data kan lederen identificere områder, som direkte eller indirekte påvirker personaleafgangen. På baggrund af analyserne kan der iværksættes aktiviteter og indsatser, der er med til at fastholde kernekompetencer i virksomheden.

 

Afmelding af ledere i modulet

Ønsker du ikke, at jeres ledere skal have adgang til Visma HRM Analytics, skal du give vores Kundecenter besked senest fredag den 28. juni. Husk, at have jeres kundeforholdsnummer klar.

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.