annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.

Efterregulering af ferie.

For at få indberettet i korrekte måneder til Skat, har vi med november releasen lavet en ændring, der vil sikre at alle reguleringer placeres i den korrekte pågældende måned hos Skat.

Det vil for mange betyde at lønsedlerne kan virke mere omfattende end tidligere.

I de tilfælde hvor der udelukkende er efterregulering på fravær, vil dette i udgangspunktet ikke vises på lønsedlen, hvorimod hvis der er andre efterreguleringer, vil både disse samt fraværet vises på lønsedlerne.

 

For at undgå mange efterreguleringer, vil det være fordelagtigt altid at indberette ændringer og fravær i den måned det hører til.

1 Kommentar
CONTRIBUTOR **

Vil det ikke være muligt at lave det således der ikke hejses efterreguleringsflag. I finansbranchen med forudlønnede medarbejdere medfører denne ændring der bliver hejst utroligt mange efterreguleringsflag, men der er kun behov for at gennemføre efterreguleringen i meget få tilfælde. Jeg vil foretrække det laves således, at vi selv hejser efterreguleringsflaget i de ganske få tilfælde vi rent faktisk har brug for at gennemføre en efterregulering i disse tilfælde.

 

Med venlig hilsen

Klaus Ladekarl