annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

En stærk Visma HR opgradering er på vej. Læs mere om, hvordan My Visma samler Visma suiten

af CamillaJeppesen (Opdateret ‎24-08-2020 08:23 af CamillaJeppesen VISMA )

Untitled design (1).png

Vi vil gøre vores for at digitalisere Danmark. My Visma er vores bud på dette. COVID-19 har tydeliggjort behovet for systemunderstøttelse på distancen både for medarbejdere, leder og specialisten. I har med Visma HR allerede i dag mulighed for at give jeres medarbejdere, leder og specialister adgang til jeres personaleadministrative data, styret af et stærkt rolle rettighed modul.

 

Medarbejdere og ledere kræver en løsning, der er tilgængelig og nem at navigere i. Det løser vi med en ny app samt en stærk opgradering af fravær skærmbilledet i Visma HR. Opgradering tager udgangspunkt i at understøtte medarbejderen på bedste vis ift. ny ferielov.

 

Hvad får du med My Visma, som du ikke allerede har i dag med Visma HR?

My Visma er indgangen til jeres Visma suite. Det er her, at vi blandt andet løbende vil tilføje ny funktionalitet og integrationer, til jeres øvrige Visma systemer. My Visma kommer derfor ikke til at ændre på jeres eksisterende opsætning i Visma HR, men vil derimod åbne op for nye muligheder, såsom en ny brugervenlige App, nyt Firmabil Modul, Refusionsmodel m.m.

 

Alle medarbejder får læseadgang til app’en. Hvis jeres medarbejdere i dag registrerer fravær i Visma HR, vil de også kunne registrere i app’en. App’en understøtter ud over fravær også flex og tid. Man kan som medarbejder registrere i app’en, når man er offline, dermed vil en evt. lønkørsel ikke påvirke brugeroplevelsen i app’en.

 

Ny forbedret brugeroplevelse i Visma HR fravær skærmbillede 

Vi har opdateret det mest brugte skærmbillede Visma HR:

  • Medarbejderne vil opleve at restferiedage er opdateret straks, når de tilgår skærmbilledet
  • En beregner der simulerer fremtidig ferie ift. tilskrivning af 2.08 dage
  • Mulighed for at have op til 10 forskellige medarbejder tilgode saldi. Ex. ud over ferie kunne det være omsorgsdage, og som ekstra kan en forklaring tilføjes 
  • Simplificeret skærmbilledet til leder, så man nemt har et overblik over sine medarbejderes rest feriesaldi
  • Stærkt bruger administrationsmodul til specialisten, så man kan tilføje og tilpasse opsparing lønart typer, regler samt hjælpetekster. Og dermed sikre den bedst mulige medarbejder oplevelse i fravær skærmbilledet

 

Vi vil i nær fremtid invitere jer til et webinar, der har fokus på opgradering både med My Visma men også i Visma HR. Vi sender jer materiale, I kan benytte til at understøtte jeres kollegaer, såsom plakat med QR kode til ny app, video til at understøtte medarbejder samt en video til at understøtte leder m.m.

 

Vi tror på, at vi sammen er klar til en ny ferielov, of vi med de nye tiltag sikre en langt bedre brugeroplevelse.

 

Gense vores webinar - "Hvad betyder My Visma for dit Visma HR? Bliv klar til den 1. september" her.

 

Har jeres ledere og medarbejdere IKKE adgang til Visma HR? 

Vi står klar til at hjælpe jer med at give jeres medarbejdere adgang til Visma HR og My Visma app'en. Det er helt gratis, og det eneste du skal gøre er at bestille jeres My Visma skema. Du skal ikke bestille skemaet, hvis jeres medarbejdere allerede har adgang til Visma HR. 

 

MY Visma knap (LØN).png

MY Visma knap (BPO).png