Mine produkter
Hjælp

Få indflydelse på udviklingen af vores produkter

af CharlotteS (Opdateret ‎31-10-2022 09:10 af CamillaJeppesen VISMA )

Få indflydelse på udviklingen af vores produkter 

 

Vær med i processen fra idé til produkt

 

Visma Enterprise Brugerpanel [1020x253].png

 

Vores mål er selvfølgelig, at du skal være glad for at bruge vores produkter og se dem som værktøjer, der er simple at gå til. Derfor vil vi gerne inddrage dig i vores udvikling fra idé til produkt. Det kan du ved at blive en del af vores brugerpanel

 

Formålet med et brugerpanel er at involvere dig og andre brugere af vores ydelser for at identificere problemer og potentiale for forbedring. Det betyder, at du som en del af brugerpanelet hjælper med at identificere brugernes (ligesom dig selv) bekymringer og prioriteter allerede fra produktudviklingens start.

 

Du vælger selv, om du i brugerpanelet vil deltage fysisk og/eller gennem en online platform. Vi tager samtidig højde for din travle kalender, så du også selv er med til at vælge tidspunkter for deltagelse. 

 

Vær med til at skabe en god oplevelse

Visma Enterprises brugerpanel giver dig mulighed for at dele dine idéer, afprøve nye funktioner og være med til at forme fremtiden for vores produkter.

 

Lyder det interessant for dig eller en kollega? Så smut ind på tilmeldingsformularen, hvor du også kan læse mere om, hvad det indebærer at være en del af panelet.

 

Bliv en del af brugerpanelet >

1 Kommentar
af Steffen Givard (Opdateret ‎10-12-2021 13:24 af Steffen Givard VISMA )

Hvis du har spørgsmål til noget vedr. brugerpanelet, så smid en kommentar her eller fang mig på 📞 +45 31 50 85 77 (du ka' også bare sende en SMS) eller e-mail 📧 steffen.givard@visma.com 😊

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.