annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Har du prøvetdet nye Firmabil-modul? Læs mere om modulet og priser her.

af CamillaJeppesen (Opdateret ‎18-03-2020 13:37 af CamillaJeppesen VISMA )

Vi håber, at du har haft mulighed for at udforske det nye Firmabil-modul til din Visma Løn og Visma HR løsning. Modulet er integreret med Motorregisteret. På den måde sikrer du korrekt beregning af fx beskatningsgrundlaget og dermed korrekt løn. 

 

Med Vismas Firmabil-modul undgår du:

  • Manuelt at indhente og taste bilens mærke, model, grøn ejerafgift og indregistreringsdato 
  • At medarbejderens beskatningsgrundlag bliver beregnet forkert
  • Selv at skulle holde styr på virksomhedens firmabiler

 

Det betyder, at du og dine kollegaer sikre, at data er korrekt og minimerer chancen for fejl. I får derudover et samlet overblik over jeres firmabiler med mulighed for at tilføje påmindelser, når fx jeres firmabiler, ifølge den nye lovgivning, skal revurderes, eller når det er tid til, at jeres medarbejdere skal bestille ny firmabil.Gratis prøveperiode

For at sikre, at alle vores brugere får muligheden for at afprøve det nye Firmabil-modul, har modulet siden den 9. marts 2020 været frit tilgængeligt for alle brugere. Har du endnu ikke haft mulighed for at udforske modulet, kan du nå det endnu. Modulet er gratis til og med den 31. marts 2020.

 

Ønsker du derefter at fortsætte med at bruge modulet, kan du tilkøbe det via vores webshop.  Du kan læse mere om modulet og priser på webshoppen.