annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in

Log på eller lav en ny bruger for automatisk at få relevante områder

Information om ekstra-releasen på mandag

(updated by Thor Lundehoj VISMA ‎09-05-2019 15:57 )

Mandag den 12. november kl. 17.00 har vi en ekstra-release på Visma HR. Releasen kommer til at indeholde rettelser til nogle af de punkter, vi har fået flest tilbagemeldinger på efter releasen af det nye dashboard og design den 1. november.

 

Følgende arbejder vi på at få med i ekstra-releasen på mandag:

 

  • Fødselsdage: Der skal ikke vises fratrådte medarbejdere
  • Fødselsdage: Rettes så der ikke vises 1 år forkert
  • Avanceret medarbejdersøgning: Der er lige nu udfordringer med at søge på f.eks. initialer og CPR-nummer. Det rettes.
  • 'Klar til godkendelse' er ikke synlig. Det rettes, så medarbejdere der ikke har fravær at registrere ikke behøver at få påmindelser.
  • Søgninger skal ikke omdirigere til medarbejder stamoplysninger
  • Avanceret søgning viser nogle gange dobbelt-resultater
  • Genveje centreres
  • Fraværsregistrering på mindre end 1 dag: Nogle gange vises det korrekte antal timer ikke selvom start- og sluttidspunkt er valgt.
  • Gem lønregistreringer: Nogle brugere oplever, at de ikke kan gemme specifikke lønregistreringer eller at systemet ikke viser det er gemt, så det gemmes mere end 1 gang.

 

Da både udvikling og test stadig er i gang, kan der være nogle punkter, der udgår i den endelige relesae mandag. Det informerer vi om tirsdag morgen.

 

 

4 Kommentarer
CONTRIBUTOR *

Hej

Retter i også således at medarbejdere kan registrerer overarbejde til udbetaling lønart 1410 ??

 

Hilsen

 

Lena

(updated by Vicky Sørensen VISMA ‎08-11-2018 14:14 )

Hej Lena1478

 

Vi arbejder på at rette de punkter, der er nævnt i artiklen. Hvis det du spørger til højer ind under problemet med at gemme lønregistreringer, så er det et af de punkter vi kigger på.

Er det ikke det, så anbefaler jeg, at du tager et konkret eksempel og sender ind til os i en sag under 'Bestil hjælp til opgaver'. Inkluder hvilken bruger, der forsøger at registrere, hvad de forsøger at registrere og hvilken browser + version vedkommene anvender, så kan undersøge, hvad der er galt.

 

Venlig hilsen

Vicky Sørensen

CONTRIBUTOR ***

Hej

 

Vi kan heller ikke se type 1400 hensat til afspadsering type under lønregistring. Har ikke testet flere

 

Rettes det inden næste lønudbetaling?

MVH

Charlotte

Hej Charlotte-Nielsen

 

Tak for din feedback. Lige præcis denne fejl, er ikke planlagt til næste release, da det "bare" er en fejlvisning. Der hvor fejlvisningen er, er i den filterfunktion, der er på lønregistrerings-siden. Hvis man vil registrere ny løn kan man klikke øverst til højre på knappen 'NY', så får man stadig valgmuligheden for at vælge de normale lønarter.

Er det ikke det, så anbefaler jeg, at du tager et konkret eksempel og sender ind til os i en sag under 'Bestil hjælp til opgaver'. Inkluder hvilken bruger, der har udfordringen og hvilken browser + version vedkommene anvender, så kan vi undersøge, hvad der er galt.

 

Venlig hilsen

Vicky Sørensen