Mine produkter
Hjælp

Ny funktion for ledere i My Visma appen

af CamillaJeppesen (Opdateret ‎09-05-2022 12:52 af CamillaJeppesen VISMA )

I har talt, og vi har lyttet! Der er derfor en ny - yderst efterspurgt - funktion til jeres ledere i My Visma appen. Med den nye funktion bliver det muligt at filtrere på registreringer til godkendelse i appen. 

 

Filtrer på registreringer i appen

Vælg om du ønsker at se registreringer fra alle, du har adgang til at se data på eller kun dem, der er i dit team ved at trykke på tandhjulet i højre hjørne. Dit team  er medarbejdere i den afdeling, som du i Visma HR er opsat til at være afdelingsleder for. Det opsættes under Firma -> Afdelingsledere. 

 

Vil du være en del af vores udviklingsteam?

Husk, at du altid kan sende ønsker til nye funktioner ind via App feedback knappen under menupunktet Menu i My Visma appen. På den måde kan du være med til at have indflydelse på kommende funktioner. Vi glæder os til at høre dine ideer. 

 

PST.. det er ikke længere muligt for jeres medarbejdere at tilføje en kommentar ved sygdomsregistreringer. På det måde undgår vi, at I kommer på kant med GDPR-lovgivningen.

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.