annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Opstartsmøde med vores netværkssamarbejdspartner Rigét

af Anonymous (Opdateret ‎15-07-2019 11:06 af Thor Lundehoj VISMA )

17_06_21 - vsm -0654 (1).jpg

 

Formålet med netværksgruppen

Formålet med netværket er, at medlemmerne får inspiration til at udvikle sig både fagligt & personligt i fortrolige rammer.

 

Målet er ligeledes at etablere værdiskabende relationer til andre personer og virksomheder og endeligt at øge sin personlige markedsværdi, til glæde for en selv og den virksomhed man er ansat i.

 

Deltagerkreds og sammensætning Netværksgruppens deltagere er udvalgt og matchet således at deltagernes erfaring, organisatoriske niveau, virksomhedstyper og brancher giver bedst muligt udgangspunkt for sparring og videndeling. Der er typisk mellem 14 og 18 deltagere i netværksgruppen, for at sikre et højt niveau af fortrolighed.

 

Møderne er kendetegnet ved:

  • Debat med udgangspunkt i problemstillinger, som er kendetegnende for netværksgruppens ansvarsområder og virksomheder
  • Arbejde med konkrete cases fra deltagernes ansvarsområde og virksomhed
  • Erfaringsudveksling og fortrolig sparring
  • Naturlig variation mellem teoretisk og praktisk tilgang til problemstillingerne
  • Lejlighedsvise, relevante indlæg fra udvalgte ressourcepersoner med særlige kompetencer i forhold til emnet

Netværkspakken indeholder:

  • 4 årlige møder i din fortrolige netværksgruppe der foregår ude på deltagernes arbejdsplads, hvor et af møderne afsluttes med middag
  • Ekstern inspiration på møderne efter behov
  • 4 årlige seminarer med faglige, forretningsmæssige/tværfaglige emner på tværs af alle netværksgrupper i Rigét. Her får du mulighed for relationsopbygning samt sparring med andre netværk. Du har mulighed for at invitere en kollega fra din virksomhed med til seminarerne
  • Professionel mødefacilitering af en erfaren facilitator, der er fast tilknyttet gruppen, og som sikrer reel værdi i alle møderne. Facilitatoren står for al administration samt planlægning og opfølgning af alle møder.

 

Facilitatorens rolle & ansvar
Det er facilitatorens ansvar at sætte rammerne og vælge de procesværktøjer, der giver deltagerne det bedst mulige udbytte ud fra de skiftende problemstillinger. Rigéts facilitator har ansvaret for tilrettelæggelse og facilitering af møderne samt efterfølgende opfølgning. Det er facilitatoren, der efter behov skaber kontakt til relevante, faglige kompetencer med henblik på inspiration og undervisning af deltagerne. Det er endvidere facilitatorens opgave at varetage al administration i forbindelse med netværket.

 

Priser
Prisen for et medlemskab hos Rigét er kr. 9.850 kr. excl. moms for 12 måneders medlemskab.

 

Download netværks-flyer herunder for alle samlede detaljer!