Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Release: Maj 2019

(updated by Thor Lundehoj VISMA ‎09-05-2019 15:33 )
CamillaJeppesen

Velkommen til maj releasen 2019. I denne måneds release har vi blandt andet tilrettet Visma HR, så det er opsætningen i opslagstabel 315 Arbejdsordning, der styrer hvordan arbejdstiden vises, inden den gemmes på Medarbejder, Ansættelse og gjort Lønart/fraværskoder kun synlige for aktuel stillingskategori. Det fulde release dokument kan hentes i PDF.

 

Highligts fra releasen:

  • Opdateret arbejdsordning - Normtid og arbejdstid
  • Lønarter/fraværskoder kun synlige for aktuel stillingskategori

 

Opdateret arbejdsordning - Normtid og arbejdstid

Vi har tilrettet Visma HR, så det er opsætningen i opslagstabel 315 Arbejdsordning, der styrer hvordan arbejdstiden vises, inden den gemmes på Medarbejder, Ansættelse.  Det har vi gjort, fordi, flere har oplevet at få indberettet forkerte timetal med den gamle løsning. Med denne løsning, kan I selv oprette standardiserede arbejdstidsordninger, som tilknyttes de enkelte medarbejdere. Læs mere om løsningen og hvordan det opsættes i release dokumentet.

 

Lønarter/fraværskoder kun synlige for aktuel stillingskategori

Fremover vil det kun være muligt for medarbejdere at se de lønarter/fraværskoder, som er relevante for deres aktuelle stillingskategori.

 

Eneste undtagelse er dog, at hvis en medarbejder skifter stillingskategori, så vil lønarter/fraværskoder fra den forrige stillingskategori stadig være synlige i 90 dage, hvorefter de fjernes. Læs mere i release dokumentet.