annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.

Sidste chance: forbered jer til ferielovens overgangsordning

(updated by Isabella Serritzlev VISMA ‎06-08-2019 09:46 )
Isabella Serritzlev

Den 1. september 2019 går vi ind i overgangsåret til den nye ferielov.  Det betyder også, at vi går fra at have forskudt ferieafholdelse til såkaldt samtidighedsferie.

 

Det er vigtigt, at virksomheder har forberedt sig på denne overgangsordning, da mangel på forberedelse kan have konsekvenser for både virksomheder og medarbejdere.  Vi vil gerne hjælpe jer godt på vej med forberedelserne.

 

Forstå hvorfor I bør forberede jer


Læs med i dette blogindlæg, hvor Anne Robertsen, Customer Success Director, Visma Enterprise, fortæller, hvorfor det er så vigtigt, at danske virksomheder sætter sig ind i den nye ferielov.

 

Forstå de kommende systemændringer i denne vejledning


Har I styr på, hvad I selv aktivt skal gå ind og gøre i jeres Visma Løn inden den 1. september 2019? og er I samtidig forberedte på de ændringer, som kommer i systemet i forbindelse med overgangsordningen? Følg denne vejledning.Tilmeld dig et kursus og få serveret alle vigtige elementer af overgangsordningen 


Du kan også blive helt skarp på overgangsordningen og dens konsekvenser på et Visma Kursus, der gennemgår alle vigtige elementer af perioden. Læs mere om kurserne her.Find alt om ferieloven på ét samlet site 


Med en ny lov følger naturligvis mange spørgsmål. Vi har udarbejdet et site, der skal medvirke til at give afklaring, på de spørgsmål I måtte sidde inde med, i forhold til den nye ferielov. Udforsk ferielovssitet. 

 

 

Få tilsendt vigtig information om den nye ferielov 

Hvis du, ligesom mange andre, har svært ved at følge med i de nyeste informationer om den nye ferielov, vil vi gøre det så nemt for dig som muligt at få overblik. Vi har lavet et nyhedsbrev, hvor du jævnligt vil blive opdateret på den nyeste viden om den nye ferielov. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

 

Vi ønsker jer en god forberedelsesproces.