annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Vi har en god nyhed til dig - ny fraværsrapport i Visma HRM Analytics

af Isabella Serritzlev (Opdateret ‎07-11-2019 08:30 af CamillaJeppesen VISMA )

Du er måske en af dem, der længe har gået og ventet på det? - at kunne trække fraværsrapporter i Visma HRM Analytics. Men bare rolig  - nu skal du skal ikke vente længere end til fredag den 8. november. 

 

Visma HRM Analytics er en business intelligence løsning, der hjælper med til at overskueliggøre interessante mønstre i dine løn og HR-data. Værktøjet indeholder tre rapporter: ‘Organisationsoverblik’, ‘Medarbejderfastholdelse´& 'Fravær'.  

 

Vi håber, at I allerede er kommet godt igang med at bruge rapporterne, hvor I netop har rig mulighed for at udforske jeres medarbejderdata. Det har fra starten af Visma HRM Analytics’ været planen, at værktøjet skulle beriges med en yderligere rapport, som vi ved flere af jer er interesseret i - fraværsrapporten.

 

I kan derfor godt begynde at glæde jer til fredag. For på fredag bliver fraværsrapporten tilgængelig i jeres Visma HRM Analytics. Rapporten giver jer overblik over medarbejderes fravær, som også betyder, at I får mulighed for at belyse og fange et evt. uønsket fravær i opløbet. 

 

Fraværsrapporten indeholder blandt andet:

  • Fravær fordelt på ugedag
  • Oversigt over fraværsperioder - her kan I fx skelne mellem kort- og langtidssygdom 
  • Typer af fravær - da ikke alt fravær skal behandles ens
  • Fraværskalender

 

Udover de almindelige filteringsmuligheder, som ‘afdeling’ og ‘medarbejder’, har I med den nye rapport også mulighed for at filtrere på, om I ønsker at se fravær i dage eller timer på alle jeres medarbejder typer (fx timelønnede, 14 dageslønnede, bagudlønnede, forudlønnede). På den måde, kan I selv vælge, hvordan I ønsker at få vist jeres fraværsdata.

 

Du kan se mere om den nye fraværsrapport her

 

Vi håber, at rapporten vil gøre det lettere for jer, at udforske og se interessante mønstre i jeres løn- og HR-data.