Mine produkter
Hjælp

Vi skylder dig en ny start i My Visma

af Anonymous (Opdateret ‎30-11-2020 12:14 ( )

De nye skærmbilleder i Visma HR, som kom i forbindelse med lanceringen af My Visma, har givet mange mere besvær end gavn. Derfor skylder vi dig også en ny start, så du kan komme godt i gang med opsætningen af jeres organisations fraværssaldi. 

Vi inviterer dig derfor til to webinarer, der giver dig en ny introduktion til skærmbillederne i Visma HR. Derudover får du en gennemgang af de forbedringer, vi har foretaget. 

 

Få styr på opsætningen af saldivisning
Den 4. december

På dette webinar viser vi dig, hvordan du opsætter din organisations fraværssaldi i Visma HR. Vi gennemgår den generelle opsætning, og hvordan du selv kan definere, hvilke saldi medarbejderne i din organisation skal se både i webudgaven og i appen. Derudover gennemgår vi de seneste fejlrettelser med dig.

Tilmeld dig webinaret her »

 

Alt om næste Visma HR release
Den 15. december

Vores udviklere arbejder lige nu på højtryk for at tilføre flere forbedringer til Visma HR, som træder i kraft den 14. december. Vi vil gerne gennemgå forbedringerne med dig, når de er i systemet. Få en praktisk gennemgang af de næste Visma HR releases på dette webinar »OBS: Alle tilmeldte vil få eftersendt en optagelse af webinarerne. Det gælder også, hvis du bliver forhindret i at deltage. Så hold dig endelig ikke igen med at tilmelde dig. 

 

Vi håber, vi ses online.

 

 

2 Kommentarer
AnjaCosmus
CONTRIBUTOR **
af AnjaCosmus

Hej. Vil lige sikre mig, at de to nævnte webinarer er gratis?

Anonymous
Ikke relevant
af Anonymous

Hej Anja

Godt du spørger - begge webinarer er nemlig gratis. 

 

Mange hilsner
Isabella 

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.