annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Vil du vide mere om, hvad My Visma betyder for dit VIsma HR?

af CamillaJeppesen (Opdateret ‎12-08-2020 08:09 af CamillaJeppesen VISMA )

My Visma er indgangen til jeres Visma suite. Det er her, at vi blandt andet løbende vil tilføje ny funktionalitet og integrationer, til jeres øvrige Visma systemer. My Visma kommer derfor ikke til at ændre på jeres eksisterende opsætning i Visma HR, men vil derimod åbne op for nye muligheder, såsom en ny brugervenlige App, nyt Firmabil Modul, Refusionsmodel m.m.

 

Deltag på vores webinar torsdag den 12. august og hør mere. 

 

OBS: Kan du ikke deltage på dagen, kan du med fordel tilmelde dig alligevel, så modtager du efter endt webinar en mail med optagelsen og præsentationen.

 

Husk at du også altid kan holde dig opdateret på My Visma via det nye My Visma område på Visma Community eller op vores hjemmeside

 

2 Kommentarer
Poul Henningsen
CONTRIBUTOR **
af Poul Henningsen

Af tekniske grunde kunne jeg ikke deltage i webinaret.

 

Jeg kunne sagtens køre opstartsprogrammet (exe-filen), og der var hul i gennem på lyden i testen og alt var ok, indtil webinaret begyndte. Så lukkede GoToWebinar-boksen ned. Jeg prøvede fra forskellige browsere, men der er formodentlig en spærring af GoToWebinar-softwaren hos vores edb-central BEC. Jeg hentede GoToWebinar-appen på min telefon, og det virkede, men det var ikke nemt at se PowerPoint-plancher på en 6-tommer skærm, plus at jeg ikke er interesseret i at bruge min privattelefon arbejdsmæssigt mere end jeg allerede gør.

 

Har I andre muligheder end at bruge GoToWebinar?

af Thor Lundehoj

Hej @Poul Henningsen,

 

Det er meget beklagelig at jeres edb-central har spærret GoToWebinar. Selv er vi helt vilde med det! 
Vi oplever ganske få kunder, hvis sikkerhed er så strid at GTW bliver spærret, men jeg vil selvfølgelig tage din besked med videre til folkene bag webinar-delen.

 

Skulle jeres edb-central vælge af spærre GoToWebinar - hvilket ville være ærgerligt da der er enorm meget viden at hente - Så vil jeg anbefale dig og evt. dine kollegaer at følge vores playliste på Youtube, hvor vi lægger alle vores webinar optagelser op: 

https://www.youtube.com/playlist?list=PL2WSk-4Nbj1MJyB4l0kJmXfZ6bEAhATiX

 

Du ønskes en rigtig god dag,

Med venlig hilsen,

Thor L.