annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Årets kundeseminarer bliver digitale bouillonterninger

af Isabella Serritzlev (Opdateret ‎20-04-2021 15:28 af Isabella Serritzlev VISMA )

Over et år med corona har ændret på mange ting i hverdagen for os alle. Heldigvis har vores digitale muligheder gjort, at arbejdet stadig kan klares for mange af os - bare under lidt andre rammer. Det betyder også, at vores kundeseminarer ikke bliver afholdt i traditionel forstand i år - til gengæld kan du deltage på samtlige, gratis webinarer, som løbende bliver tilgængelige:


Gå til Visma Løn webinarer →
Gå til Visma HR webinarer  → 

 

Fra fysiske til digitale arrangementer

Noget, der i høj grad har været nødt til at blive tilpasset under COVID-19, har været større arrangementer grundet forsamlingsforbuddet. Men takket være teknologien har vi stadig set mange af jer - bare digitalt. 

 

Faktisk har vi aldrig før tilbudt så mange kundeevents som det seneste år. Det har åbnet nye døre, hvor vi i høj grad har oplevet succes med de mange webinarer, vi har afholdt - og dem vil vi fortsætte med fremadrettet. For ét er, at vi er blevet fortrolige med at afholde dem, noget andet er jeres store interesse for at deltage på dem.

 

Kundeseminarer er konverteret til samtlige webinarer

Selvom teknologien har været en stor redning for mange under corona, så kan den ikke erstatte de gode, fysiske møder mellem mennesker - og vi savner at se jer. 

 

Derfor glæder vi os også til igen at kunne invitere til events, hvor vi mødes og videndeler, når engang situationen tillader det. Indtil da vil vi glæde os til fortsat at se jer online og til konsulentbesøg.


Vi afholder derfor ikke kundeseminarer i år som tidligere. I stedet tilbyder vi samtlige, gratis webinarer, som dækker over emner, vi alligevel ville have vendt på et kundeseminar. De forskellige webinarer giver dig nu bare mulighed for at tilmelde dig lige de emner, som du ønsker mere viden omkring - en lille bouillonterning med et fagligt boost.

 

Rigtig god fornøjelse.