annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.

Barsel.dk skal ikke indberettes til eIndkomst fra 2018

(updated by Thor Lundehoj VISMA ‎16-07-2019 14:57 )
Vicky Sørensen

Fra og med 2018 skal Barsel.dk ikke indberettes i felt 10 til eIndkomst. Der er allerede sat slutdato i jeres lønsystem. Har I oprettet indberetningen med en startdato 1. januar 2018 eller senere, er forekomsten slettet igen. 

 

Har du fået afvisninger i eIndkomst?

Har du fået afvist indberetninger i eIndkomst fordi barselskoden har været på? Det kan især være jer, der har kørt 14-dagesløn for uge 51-52 med udbetaling i uge 1, da løn og udbetaling kører henover perioden, hvor reglen ændres.

 

Om der er afvisninger kan ses i kvitteringen fra eIndkomst, og I vil også kunne opleve, at I får penge tilbage for AM-bidrag og A-skat, som skal indbetales efter en genindberetning.

 

Løsning

Tjek at slutdatoen på medarbejdernes felter til eIndkomst vedr. barsel.dk er den 17. december 2017 eller tidligere, da den ikke må indberettes på løn med disposition i 2018.

Dernæs kontakter du dit kundecenter for at bestille genindberetningen. Denne genindberetning er uden beregning, da afvisningen ikke har kunnet forudses.

 

Inden vi kan genindberette, skal den del af indberetningen der er indlæst slettes igen. Det kan vi også gøre, vi skal blot have det oplyst i forbindelse med bestilling af genindberetningen.

 

Når der er foretaget genindberetning skal I indbetale det beløb I eventuelt har fået retur fra SKAT.