annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in

Log på eller lav en ny bruger for automatisk at få relevante områder

Fra 1. maj rummer Visma Løn Finans nye muligheder

(updated by Thor Lundehoj VISMA ‎16-07-2019 14:47 )

Som tidligere fortalt implementerer vi - som følge af de nye skærpede krav i den kommende Databeskyttelsesforordning (GDPR) - tiltag i Visma Løn Finans, som kan give dig en flere fordele i dit daglige arbejde. Det handler om validering af CPR-numre ved nye medarbejdere og brug af NemKonto til lønudbetaling.

 

Tiltagene imødekommer også de øgede krav til kontrol og dokumentation for håndtering af data i virksomheder, så I fremadrettet har en løsning, der sikrer overholdelse af standarderne gældende i ISO 27001. Dermed understøtter løsningen de krav, der stilles til tekniske og organisatoriske foranstaltninger i forbindelse med Databeskyttelsesforordningen.

 

Validering af CPR-numre
Nu kan I nemt og enkelt validere nye medarbejderes CPR-numre, når de oprettes i Visma Løn. Så er I garanteret en sikker og korrekt viderebehandling omkring overførelser til fx SKAT, pension og e-Boks. Læs mere om CPR-nummer validering her.

 

NemKontobaserede Lønudbetalinger
Fra 1. maj 2018 indgår NemKontobaseret Lønudbetaling som en del af jeres lønbrevspris (bemærk at Nets opkræver 0,25 kr. pr. beløbsoverførsel). Med NemKontobaseret Lønudbetaling kan I slippe for at vedligeholde jeres medarbejderes registrerings-og kontooplysninger. I skal blot tilmelde jeres virksomhed, så kan I udbetale lønnen direkte til medarbejdernes NemKonto. For at benytte løsningen skal I blandt andet have en gyldig OSN-aftale med Nets - se hvordan I kommer i gang, hvis I ikke allerede er det.

 

Såvel NemKontobaserede Lønudbetalinger som CPR-nummervalidering med automatisk indlæsning af stamdata kan reducere processerne omkring udveksling af personoplysninger uden for de dokumenterbare workflows i lønløsningen.