annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Fra 1. maj rummer Visma Løn Finans nye muligheder

af Brina Vinge (Opdateret ‎16-07-2019 14:47 af Thor Lundehoj VISMA )

Som tidligere fortalt implementerer vi - som følge af de nye skærpede krav i den kommende Databeskyttelsesforordning (GDPR) - tiltag i Visma Løn Finans, som kan give dig en flere fordele i dit daglige arbejde. Det handler om validering af CPR-numre ved nye medarbejdere og brug af NemKonto til lønudbetaling.

 

Tiltagene imødekommer også de øgede krav til kontrol og dokumentation for håndtering af data i virksomheder, så I fremadrettet har en løsning, der sikrer overholdelse af standarderne gældende i ISO 27001. Dermed understøtter løsningen de krav, der stilles til tekniske og organisatoriske foranstaltninger i forbindelse med Databeskyttelsesforordningen.

 

Validering af CPR-numre
Nu kan I nemt og enkelt validere nye medarbejderes CPR-numre, når de oprettes i Visma Løn. Så er I garanteret en sikker og korrekt viderebehandling omkring overførelser til fx SKAT, pension og e-Boks. Læs mere om CPR-nummer validering her.

 

NemKontobaserede Lønudbetalinger
Fra 1. maj 2018 indgår NemKontobaseret Lønudbetaling som en del af jeres lønbrevspris (bemærk at Nets opkræver 0,25 kr. pr. beløbsoverførsel). Med NemKontobaseret Lønudbetaling kan I slippe for at vedligeholde jeres medarbejderes registrerings-og kontooplysninger. I skal blot tilmelde jeres virksomhed, så kan I udbetale lønnen direkte til medarbejdernes NemKonto. For at benytte løsningen skal I blandt andet have en gyldig OSN-aftale med Nets - se hvordan I kommer i gang, hvis I ikke allerede er det.

 

Såvel NemKontobaserede Lønudbetalinger som CPR-nummervalidering med automatisk indlæsning af stamdata kan reducere processerne omkring udveksling af personoplysninger uden for de dokumenterbare workflows i lønløsningen.