annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in

Log på eller lav en ny bruger for automatisk at få relevante områder

Kampagnetilbud: Lønseddel Pro

Vidste du, at der er mange måder hvorpå, du kan forbedre din lønseddel, og få den til at fremstå mere professionel og tidssvarende? 

 

Denne måned sætter vi derfor lønsedlen i fokus. Med Lønseddel Pro kan du tilpasse virksomhedens lønseddel, så den passer overens med jeres design og logo. Derudover er det muligt at tilføje egne saldofelter og et ekstra sprog (f.eks. til engelsk/spansk/svensk m.m. talende medarbejdere). 

 

Derfor introducerer vi tilbuddet ‘Lønseddel Pro’.

Denne kampagne kombinerer flere af vores bedste lønseddel løsninger i én lækker pakke, som er nem at få implementeret.

 

Pakken indeholder disse 3 produkter: 

  • Logo på lønsedler
  • Valgfrit sprog på lønseddel
  • Vælg saldofelter på lønsedler


Den normale pris for disse 3 produkter er 20.397 DKK eks. moms.

Kampagne pris: 15.995 DKK eks. moms.

Spar :4.402,- DKK


Læs mere om Lønseddel Pro her

 

2 Kommentarer
CONTRIBUTOR ***

Sker der nogen ændringer på lønsedlen, såfremt man ikke tilkøber produktet? Vi har logo i forvejen og et fravalg af saldofelter og har kun brug for dansk. Hvornår bliver det muligt at flytte rundt/kategorisere på linierne under specifikation samt indsætte en blank linie for at adskille logiske blokke af linier? Umiddelbart synes jeg det er en høj pris for så få muligheder.

Hej @Poul Mai,

Der sker ingen ændringer på lønsedlen, såfremt man ikke ønsker at gøre brug af denne kampagne. Dette er blot ment som et tilbud indeholdende tre eksisterende tilkøb (Logo, valgfrit sprog & saldofelter), med henblik på at vores kunder kan spare penge, ved at købe alle tre dele. 

 

Med hensyn til anden del af dit spørgsmål, så har jeg sendt det videre til vores specialister inden for dette område. Jeg skal ikke kunne sige hvornår eller hvis dette bliver udviklet, da dette ikke er min boldgade. Men hvis en sådan opdatering finder sted, skal vi nok sørge for at proklamere det ud alle steder. 

 

Du ønskes en rigtig god weekend 😃

 

Mvh.

Thor Lundehøj.