annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.

LØST - BEMÆRK VIGTIG INFO - Afviste feriepenge på leverancekvittering fra Nets

(updated by Brina Vinge VISMA ‎22-11-2019 11:02 )
Regitze Furbo

LØST/Status 7.15: Overførslen til Nets er gået korrekt igennem. Du skal dog være opmærksom på, at I primo december vil modtage en faktura fra Nets på 1.025 kr. med teksten ’Ændring af dispositionsdato (pr sektion)’. Desværre kan Nets IKKE tilbageholde denne faktura, men laver umiddelbart efter en kreditnota, så I skal IKKE betale denne regning fra Nets.

 

For enkelte kunder er overførslen sket med afregningsdatoen 13/11, hvilket betyder, at der er fremsendt en rentenota fra Feriekonto. Denne bedes I betale, og herefter videresende til os. Så krediterer vi selvfølgelig beløbet. 

 

Vi beklager ulejligheden. 

 

Ny status kl. 09:30 Overførsel er nu gået rigtigt igennem. 

 

Status 12.50: Der er planlagt en ny overførsel mandag morgen. Som tidligere skrevet, har vi været i dialog med Feriekonto, og forventer pt. at der ikke vil blive pålagt renter fra Feriekontos side. BEMÆRK - I skal ikke foretage manuel indbetaling, da dette så vil betyde dobbelt indbetaling. 

 

Status:  Den planlaget overførelse fejlet desværre. Vi gør et nyt forsøg her senere i dag eller på mandag når vi har fået rettet de fejl der var i filerne. Vi beklager. 

Vi har været i dialog med Feriekonto om at der pt. ikke vil komme rente gebyr på. 

Status følger. 

 

Status : Vi forventer, at dette bliver løst fredag morgen kl. 9:00. Her er en ny overførelse planlagt. De berørte kunder vil modtage en ny leverancekvittering i TSI postkassen. 

 

Vi har desværre konstateret at feriepenge for fratrådte medarbejder i september 2019 bliver afvist på leverancekvitteringsliste fra Nets

 

Vi vender tilbage så snart vi har fundet en løsning på ovenstående