annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Ny ferielov: har du styr på din opsætning i Visma Løn?

af Isabella Serritzlev (Opdateret ‎16-07-2019 11:35 af Thor Lundehoj VISMA )

I midt marts sendte vi en mail ud til din virksomhed med besked om, hvorvidt din virksomhed skal foretage ændringer i jeres opsætning i Visma Løn – og i så fald, hvilket opsætningsforhold, det er, som I skal forholde jer til i forbindelse med overgangen til den nye ferielov.

 

Hvis I ikke har set eller forholdt jer til mailen endnu, anbefaler vi, at I finder den frem og forholder jer til den  - jo før jo bedre, da der kan være flere ting at forholde sig til alt efter din virksomheds specifikke opsætningsforhold.

 

Bemærk, at vurderingen er ud fra jeres nuværende opsætning. Foretager I jer efterfølgende ændringer i jeres Visma Løn, bør I tjekke op på, hvorvidt det stemmer overens med jeres arbejdsgiverforenings retningslinjer.

 

Har din organisation ikke modtaget en mail med overblik over eventuelle afvigelser? Så skriv til ve-dk-marketing@visma.com, så sørger vi for at udsende mailen til dig.

 

Har I kommunikeret til jeres medarbejdere?

Vi anbefaler, at I husker at kommunikere til jeres medarbejdere, hvad ferieloven har af betydning for dem. Vi vil derfor gerne give dig et overblik, som I kan bruge til at informere jeres medarbejdere om det forkortede optjeningsår og de overvejelser, som de allerede nu kan gøre sig i forbindelse med deres ferieønsker for 2020. Du kan downloade overblikket her.