annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Ny overenskomst Finansforbundet/FA

af Anja Bogaerdt (Opdateret ‎04-06-2020 11:13 af Anja Bogaerdt VISMA )
Generelle lønstigninger pr. 1. juli  2020 
 
Det bliver opdateret i Visma løn
Den 11. juni 2020 bliver løntrin tabeller for bank og IT området opdateret for standardoverenskomsten med de satser, vi har fra FA. Hvis du kører fremtidige lønsedler vil den nye løn først vises korrekt efter denne dato.
 
VOK virksomheder skal selv opdatere
VOK virksomheder (Virksomhedsoverenskomster) skal selv opdatere årslønninger i løntrin tabellen.
 
Individuelle måneds- eller årslønninger, og personlige tillæg eller andre faste eller variable udbetalinger, der skal stige pr. 1. juli, skal I selv tilrette på medarbejderne, som I plejer at gøre ved sats stigninger.
 
Forhøjelse af pensionsbidrag
Pensionsbidraget forhøjes pr. 1. juli 2020, 2021 og 2022. Visma opdaterer ikke pensionssatser, da opsætningen af pension og lønarter er individuel pr. kunde.
Afhængig af om I bruger pulje-pensionslønarter, almindelige pensionslønarter, resultattabeller, individuelle satser eller en kombination af det hele, så er det forskellige tabeller og lønarter, der skal opdateres.
Resultattabeller og faste lønarter vedr. pension skal periodiseres og opdateres, som I plejer at gøre ved sats stigninger.
 
Få overblik over hvilke løndele der skal opdateres
Det kan være svært at overskue, hvor man skal rette, derfor kan det være en hjælp at hente nogle rapporter for at få et overblik.
 
Rapporten 'Resultattabeller' kan hentes under menupunktet Opsætning / Opsætningsrapporter - i højremenuen, rapporten åbnes i Excel. Rapporten viser satser og procenter, der gælder for hver løngruppe.
Rapporten 'Registrerede lønoplysninger' kan hentes under menupunktet Rapporter / Rapporter - i højremenuen, rapporten åbnes i Excel. Rapporten viser alle lønarter der er aktive pr. d.d. Sæt filter på overskrifterne og filtrer på f.eks. Personlige satser eller Faste lønarter.
 
Husk altid at periodisere, når du ændrer i resultattabeller, personlige satser eller faste lønoplysninger.
Både resultattabeller og lønarter kan også indlæses via decentrale filer.
 
Ønsker du at få hjælp til opgaven kan du på nedenstående link se kontaktoplysninger, eller vælge 'Skriv til os i Visma Løn'.