annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Nye kolleger i Customer Care

af Vicky Sørensen (Opdateret ‎16-07-2019 14:24 af Thor Lundehoj VISMA )

Den 15. oktober  blev vi beriget med tre nye kolleger. To af dem som faste konsulenter i Customer Care og en trainee, som vi har glæde af i 8 måneder.  Vi er glade for at kunne byde dem velkommen og håber, I vil gøre det samme.

 

kolleger_2.PNG

 

Stella

Stella er den ene af vores nye faste konsulenter. Hun har fire års erfaring med lønsystemer, og hun har i alt syv års erfaring i kundeservice. Stella har også teknisk flair, så det ser vi frem til at vores kunder også kan få gavn af.

Sofie

Sofie er den anden af vores nye faste konsulenter. Hun er uddannet kontorassistent i den offentlige sektor og har stor erfaring med daglig kundekontakt. Sofie har en stor interesse for lønområdet og ser frem til at kunne hjælpe Vismas kunder.

Elif

Elif er vores trainee og bliver en del af vores faste team de kommende otte måneder, som en del af et 2-årigt uddannelsesforløb hos Visma. Elif har stor erfaring med kundeservice, men er ny inden for lønområdet.

 

Hvad betyder det her og nu?

De er netop nu i gang med et oplæringsforløb, hvor de vil blive introduceret for Visma Løn og HR, så de også snart kan være med til at gøre vores service til jer endnu bedre. Det betyder dog, at du vil kunne opleve, at en af de erfarne konsulenter har en ny kollega med på lyt, når du ringer til os.

 

En ordentlig oplæring kræver tid og engagement, så det kan betyde lidt længere samtaler. Tiden er en investering i vores nye kolleger, så de kan blive klar til at hjælpe jer. Samtalerne vil ikke blive dyrere af denne grund.

 

Hvad betyder det, når I endelig får mulighed for at tale med dem?

Når de begynder at tage de første telefonsamtaler og svare på de første supportsager, vil de naturligvis stadig være begyndere. De skal igennem en del samtaler og sager, før de vil være lige så erfarne, som dem I allerede kender.

 

Vi håber, I vil tage godt imod dem og lade dem hjælpe jer, selvom det i starten tager lidt længere tid.

 

Hvad kan du ellers forvente af nyt fra Customer Care i den nærmeste fremtid?

 

Vi har fået rigtig god feedback fra en del af vores kunder, og det er vi glade for. Det betyder, at vi forsøger at ændre på, hvordan vores Customer Care kommer til at fungere.

 

Ventetid på telefonen er en af de udfordringer, I har haft, derfor øger vi nu kapaciteten med 50 % med vores nye kolleger. Husk at du altid holder din plads i køen, selvom du vælger at blive ringet op i stedet for at vente i telefonen.

 

Derudover bliver det snart muligt at benytte chat via vores Community. Det vil typisk være en fordel til de hurtige spørgsmål.

 

For at imødekomme et ønske om større tilgængelighed, tester vi inden for kort tid også om udvidet åbningstid i peak-perioderne gør det muligt at hjælpe jer bedre og hurtigere.