annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Nye skattekort i forbindelse med skattereformen

af Marlene Due (Opdateret ‎16-07-2019 14:44 af Thor Lundehoj VISMA )

SKAT udsendte i weekenden en delmængde af de nye skattekort på grund af de justerede regler for:

 

  • fradrag for pensionsindbetaling
  • grundlag for beskæftigelsesfradrag
  • bundskat

SKAT udsender løbende nye skattekort og nogle gange i større puljer, fx i forbindelse med, at de sammenholder forskudsopgørelse og aktuel indkomst. Nogle gange informerer SKAT offentligheden, og nogle gange får vi som lønleverandør direkte besked, normalt dog kun, hvis udsendelsen påvirker vores muligheder for at aflevere til eIndkomst og/eller hente skattekort.

 

Skattekort indhentes automatisk - medmindre...

Vi indlæser automatisk de nye skattekort og bruger dem fra det tidspunkt, hvor de er gyldige.

 

Det sker dog. at abonnement på skattekort tabes. Det kan der være flere årsager til. Det kan være andre virksomheder, der har hentet skattekort, eller fratrådt medarbejderen. Det kan være manuelle opdateringer, som medfører at automatikken mistes, eller det kan være noget helt tredje. Visma kan ikke fortælle, hvorfor det tabes. Ønsker man mere information om dette, skal man kontakte SKAT.

 

For at genetablere abonnement i Visma Løn, skal man genrekvirere skattekort på de medarbejdere, der mangler. Det kan gøres på den enkelte medarbejder eller via decentral indlæsning.

 

For at se hvilke medarbejdere, der mangler eSkattekort, man man hente rapporten 'Medarbejdere uden eSkattekort' for den kommende lønkørsel.