annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in

Log på eller lav en ny bruger for automatisk at få relevante områder

Opsætning af Fraværssaldi (tidligere Realtid)

I aftenens release (20.08.2020) bliver der lagt et nyt skærmbillede på til brug for opsætning af den fremtidige saldovisning. Dette medfører, at du i morgen ikke længere kan se jeres nuværende opsætning i skærmbilledet Realtidssaldi under Indstillinger.

 

Hvis du har tilføjet antal i minimum, maksimum mv., vil det være en god idé at notere disse værdier, så du hurtigere kan opsætte jeres fremtidige saldovisning. 

 

Kom godt fra start

Med det nye skærmbillede får du mulighed for at designe dine medarbejderes saldioverblik i Visma HR. Det betyder, at du som administrator selv kan opsætte, hvilke saldi dine medarbejdere skal have vist, og hvad den enkelte saldo skal kaldes. 

 

Det betyder også, at du skal være opmærksom på, at du selv skal ind og oprette de forskellige saldi på ny inkl. minimum og maksimum værdier osv. Du vil mandag den 24. august modtage en mail med vejledningen hertil, ligesom du altid kan hente vejledning her på Visma Community. 

 

Medarbejderne vil fortsat kunne se deres nuværende realtidssaldi under Fravær - også selvom du er i gang med at opsætte de nye fraværssaldi. Skærmbilledet Fravær bliver opdateret, så det er klar til alle medarbejdere tirsdag den 1. september. 

4 Kommentarer
CONTRIBUTOR ***

Det var dog ualmindelig sent at informere om dette.

 

Med venlig hilsen

Klaus Ladekarl

Glæd dig, det bliver rigtig godt:-)

 

Visma opsætter en standard, som du kan tage udgangspunkt i - omkring værdier for min/maks, så husk at vi altid

gerne vil hjælpe dig...

 

God dag herfra...

CONTRIBUTOR ***

Tak for tilbuddet, men det ændrer da ikke på der ved en så sen information måske er nogle som ikke har fået deres min - maks saldi på realtidsbilledet skrevet ud eller noteret ned ( jeg har da heldigvis vores opsætning ).

 

Med venlig hilsen

Klaus Ladekarl

Enig, vi hjælper selvfølgelig..

 

God dag herfra..