annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Opsamling på Visma kundeseminar

af Marlene Due (Opdateret ‎16-07-2019 14:28 af Thor Lundehoj VISMA )

Dagen startede med morgenmad og velkomst med direktør, Monika Juul Henriksen. Hun introducerede nogle af de emner og udviklingsopgaver, som fylder hos Visma i disse måneder. Heriblandt hørte I om Visma Video Rekruttering, som er et nyt supplement til rekrutteringsprocessen. Derudover om et nyt Dashboard i Visma HR, som bl.a. kan samle adgange til jeres services hos Visma ét sted. Dette vil I høre mere om i løbet af efteråret.

 

Programmet stod derefter på break-out sessions bl.a. med emner som: ’Arbejd effektivt i Visma HR’, ’Tips & Tricks i Visma HR’ og ’Introduktion til Dataservices’. Stort tak for jeres engagerede og nysgerrige spørgsmål til vores services, vi er glade for at I spørger.

Vi håber, at du havde en god dag, og at du fik nyttig viden og inspiration med hjem til din virksomhed. Du har mulighed for at genbesøge eller se præsentationerne fra Kundeseminariet ved at følge nedenstående links. 

 

Var du forhindret i at deltage denne gang, håber vi kunne byde dig velkommen til næste kundeseminar i 2019.

 

Ønsker du mere information og inspiration om vores services, bliv da kontaktet af én af vores konsulenter, ved at trykke HER

 

Såfremt du har yderligere feedback fra seminariet vil vi altid gerne høre fra dig. Skriv gerne til ve-dk-marketing@visma.com

God dag

 

Bedste hilsner

Visma Customer Success team