annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Registrering af ferie afholdt i overgangsperioden

af Isabella Serritzlev

Vi nærmer os med hastige skridt den nye ferielov, som også betyder, at det er ved at være tid til at indberette de indefrosne feriedage for jeres medarbejdere. Denne indberetning er vigtigt for, at I får det rigtige beløb indefrosset.

Det betyder det for lønkørslen i august

Ferie, der er afholdt i august 2020, skal seneste med i lønkørslen for august måned. På den måde bliver den ferieberettigede løn nedskrevet i den korrekte periode, inden den nye ferielov træder i kraft i 1. september 2020.

 

Kommer indberetningen af ferie efter lønkørslen for august 2020, kan du i stedet køre en supplerende lønkørsel for august 2020, hvor du registrerer fraværet, som er afholdt i august måned. Gå til vejledning om supplerende lønkørsel >>

 

Supplerende lønkørsel i september 2020 - rettelse til Fonden

Den 30. september 2020 indberetter Visma til Feriefonden de oplysninger, der vises på rapporten 'Hensættelse til feriefond’. Måtte du have rettelser til disse oplysninger, såsom registreret feriedage eller feriepenge,  som vises på rapporten, kan du korrigere det i en supplerende lønkørsel, hvor du kan gøre brug af disse lønarter (korrektionslønarter). Den supplerende lønkørsel skal senest  være kørt og godkendt den 28. september 2020.