Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Release: Maj 2019

(updated by CamillaJeppesen VISMA ‎02-05-2019 10:14 )
CamillaJeppesen

Velkommen til maj releasen 2019. I denne måneds release har vi gjort det muligt at ændre/tilføje et kontonummer på en eller flere lønarter til bogføringsbilaget og gjort kvitteringslisten ifm. decentral registrering mere overskuelig. Det fulde release dokument kan hentes i PDF.

 

Highligts fra releasen:

  • Omkørsel af bogføring
  • Angivelse af fejl/advarsel på html-kvitteringsliste

Omkørsel af bogføring

Hvis der er fejl i bogføringsbilaget efter godkendelse af en lønkørsel, så er det nu muligt at ændre/tilføje et kontonummer på en eller flere lønarter og stadigvæk få et korrekt bogføringsbilag ved at anvende “Omkørsel af Bogføring”. Hvis I leverer bogføringsfiler via bogføringscentralen, skal I være opmærksom på at der ved ‘Omkørsel af bogføring’ ikke vil blive dannet nye datasæt til bogføringscentralen

 

Angivelse af fejl/advarsel på html-kvitteringsliste

Det har været et ønske, at kunne adskille advarsel og fejl i kvitteringslisten (Excel) fra decentral indlæsning. Derfor indeholder kvitteringslisten (Exel) for decentral indlæsning fremadrettet kun fejl, og kvitteringslisten (HTML) har fået tilføjet to ekstra kolonner:

  1. Fejl-nummer
  2. Fejlart (Fejl/Advarsel)