annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.

Release juni

(updated by Brina Vinge VISMA ‎21-06-2018 13:55 )
Brina Vinge

I releasen den 7. juni rettede vi to ting, der har været til gene. Den ene var en fejl i vores systemer, der medførte at ferie blev registeret som både alm. ferie og 6. ferieuge. Det betød, at medarbejdere blev trukket for ferie for egen regning. Er det sket, kan det rettes op ved efterregulering.

 

Den anden rettede ting, der har været til gene, handlede om når man foretog positive efterreguleringer på forudlønnede medarbejdere. I de tilfælde blev A-skatten og AM-bidraget for de efterregulerede perioder afregnet for sent i forhold til SKAT’s frister. Fremover vil det blive afregnet med det samme.

 

Læs mere om releasen vedr. Visma Løn Finans her

 

Har I også Visma HR?

For jer der også anvender Visma HR, har vi tilføjet flere filtre i standardrapporterne. Det betyder bl.a., at man nu kan se og evt. fravælge, at rapporten hentes på inaktive afdelinger. På fraværslisten og på lønregistreringsrapporten kan man filtrere på godkendelsesstatus og på Løn, pension og goder kan man nu tilvælge at få beløb fra ramme/trin med i lønart 1000.

 

Læs mere om releasen vedr. Visma HR  her