annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in

Log på eller lav en ny bruger for automatisk at få relevante områder

Rettelsesmarkering medfører afvisninger hos eIndkomst

(updated by Thor Lundehoj VISMA ‎16-07-2019 14:55 )

For indberetninger med udbetalingsdato den 1. februar eller senere, er der ændret i reglerne for rettelser. Det betyder, at man ikke længere frit kan markere én indberetning som rettelse til flere tidligere perioder. Du kan se mere om, hvordan SKAT ønsker rettelser indberettet i eIndkomst indberetningsvejledningen.

 

Hvornår er lønsystemet klar til de nye krav?

Ændringen i lønsystemet er meget omfattende, så vi har desværre ikke kunnet nå det til den 1. februar. Vi lægger i stedet en ændring på den 12. februar.

I den forbindelse er det vigtigt, at I ikke har lønkørsler og efterreguleringer, der ligger og venter i systemet, da det kan medføre fejl i indberetningen til eIndkomst. Hvis I f.eks. vil foretage en efterregulering, men lønnen først skal køres den 14. februar, så er det bedre at vente med at køre efterreguleringen til efter den 12. februar.

 

Afvisning grundet ’Rettelsesmarkering ikke tilladt’

I perioden indtil rettelsen er lagt på, vil der kunne komme afvisninger til eIndkomst med beskeden ’Rettelsesmarkering ikke tilladt’.

Du kan se det i den 'eIndkomst kvitteringsliste’, der kommer efter hver lønkørsel. Sådan ser en afvisning ud:

 

RM.png

 

 

Hvis der kommer afvisninger med denne begrundelse, skal man i stedet foretage rettelsen direkte i eIndkomst.

 

Kan Visma rette det for os?

I kan selv rette det med det samme i eIndkomst, men Visma kan også foretage rettelsen. Hvis I ønsker, at vi skal foretage rettelsen, skal I henvende jer til jeres kundecenter. Vi vil så foretage de nødvendige rettelser efter den 12. februar, hvor vi har muligheden for at indlæse dem i eIndkomst.

 

Vi foretager ikke rettelser i eIndkomst, hvis I ikke henvender jer, da vi af erfaring ved, at der er mange, der selv foretager rettelser i eIndkomst, og det har vi ikke mulighed for at tage højde for.