Mine produkter
Hjælp

Serviceeftersyn: Er jeres systemopsætning forældet?

af CharlotteS (Opdateret ‎15-04-2024 08:08 af CharlotteS VISMA )

Hvornår har du sidst fået kigget jeres opsætning i løn- og HR-systemet efter i sømmene? En systemopsætning kan over tid blive uhensigtsmæssig og utilstrækkelig - måske fordi jeres virksomhed udvikler sig, eller fordi systemerne får nye funktioner, der ikke bliver taget i brug. 

 

Ved hjælp af et serviceeftersyn sikrer du, at I får udnyttet systemernes funktioner til fulde og optimeret jeres arbejdsgange. 

Optimér arbejdsgange med anbefalinger fra specialister

Ved et serviceeftersyn kigger vores specialister på jeres opsætning i Visma Løn Finans (og evt. Visma HR), og udarbejder en rapport. Rapporten gennemgår specialisterne sammen med dig på et to timers online møde, hvor du får anbefalinger til tilpasninger i jeres systemopsætning. Du får samtidig forslag til, hvordan I kan optimere jeres arbejdsgange - og i sidste ende mindske risikoen for fejl. 

 

Du vil få udleveret rapporten, som du efterfølgende kan bruge som et opslagsværk i dit videre arbejde. Ønsker du hjælp til at implementere vores anbefalinger på baggrund af rapporten, står vi naturligvis til rådighed til at drøfte opgaven og omkostninger.

Har I allerede betalt for et serviceeftersyn?

Er jeres virksomhed tilknyttet et Standard-, Professional- eller Premium-serviceabonnement, er I allerede dækket ind med et gratis årligt serviceeftersyn. Ellers er normalprisen for et serviceeftersyn 9.995 kr.

 

Book jeres serviceeftersyn her >

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.