Mine produkter
Hjælp

Skal du med på et kursus i juni måned?

af Kursusadministrationen

I juni måned har du mulighed for at deltage på nedenstående spændende kurser og få en endnu dybere lønviden eller indsigt i barselsloven samt hvilke tematikker, der rejser flest spørgsmål.

 

Visma Løn 1 den 7. juni (fuldt booket)

På kurset lægges der vægt på at få afprøvet almindelige hændelser i forbindelse med lønkørsler samt oprettelse, fratrædelse og genansættelse af medarbejdere. Du vil blandt andet blive taget igennem emner som oprettelse af faste og variable lønoplysninger, fraværsregistrering og gennemgang af rapporter fra en lønkørsel. Læs mere og tilmeld dig her.

 

"Kurset var perfekt for mig, som ny inden for lønverdenen. Og sikke engagerede undervisere, som virkelig kærer sig om jeres kunder. Kun STOR ros herfra."  - Tidligere deltager på kurset.

 

Visma Løn 2 den 8. juni (få pladser tilbage)

Kurset er for dig, der allerede har deltaget på Visma Løn 1 kurset og gerne vil have en endnu dybere viden om vores lønsystem. Kurset er også målrettet dig, der savner en genopfriskning af lønsystemets muligheder og funktioner såsom efterregulering, decentral registrering og ændring af løngrupper. Læs mere og tilmeld dig her.

 

Erfaringer med barselsloven den 13. juni

Bliv helt skarp på de nye barselsregler. Emnerne for dette kursus er bl.a. orlovsperioder, regler for regnbuefamilier og soloforældre samt betaling under fravær. Derudover vil du få en gennemgang af de tematikker, der rejser flest spørgsmål. Kurset bliver afholdt i samarbejde med Mette Klingsten Advokatfirma. Læs mere og tilmeld dig her.

 

"Stor ros til underviserne. De er virkelig kompetente og dygtige formidlere."  

- Tidligere deltager på kurset.

 

Obs: hvis kurserne har flere aktuelle afholdelser, kan du finde dem alle inde på tilmeldingslinket.

 

Har du spørgsmål eller forslag til vores kurser, er du mere end velkommen til at kontakte kursusadministrationen på følgende mail: kursus.enterprise@visma.com.

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.