Mine produkter
Hjælp

Vi gør dig klogere på den nye ferielov

af Marlene Due (Opdateret ‎16-07-2019 14:28 af Thor Lundehoj VISMA )

I Visma har vi også fokus på at blive klar med alt, som kan understøtte jer til at håndtere de ændringer,  som den nye ferielov medfører.

 

Imens vi venter på Ferielovens bestemmelser

I øjeblikket er det fælles for alle, at vi venter på bekendtgørelser fra regeringen, før vi kan komme videre. Vi er klar til at understøtte overgangsperioden fra eksisterende til ny ferielov, ligesom vi bliver klar til at understøtte hele Ferielovens bestemmelser, så snart de er kendt. Du vil som Visma-kunde naturligvis have adgang til viden, guides og artikler, så du som løn og HR- ansvarlig er klædt godt på til arbejdet med den nye ferielov.

 

Kom godt i gang - Kurser i den nye ferielov

Allerede nu udbyder vi kurser i den nye ferielov (læs mere HER), som kan hjælpe dig godt fra start. Få bl.a.  indblik i loven, overgangsordningen, feriefondsdage og den nye ferielovs eventuelle konsekvenser. Inden udgangen af 2018 vil I også kunne benytte vores brevskabelon, der forklarer ændringerne for ferieafholdelse for medarbejdere.

 

Systemerne følger med

Herudover udvikler vi funktionaliteter i vores systemer, som imødekommer ændringerne til den nye lovgivning og understøtter jeres fremtidige  arbejde med den nye ferielov. Vismas fremdrift med systemerne holder vi jer orienteret om, i takt med bekendtgørelserne bliver offentliggjort.

 

Hold jer orienteret

Følg med på Community, nyhedsbrevet ‘Forskellen’  og på vores website kan du i de kommende måneder,  finde al relevant information om den nye ferielov. Du kan også tyvstarte med vores blog-artikel: www.visma.dk/blog/overblik-den-nye-ferielov.

 

Skulle du have konkrete spørgsmål omkring hvordan du bliver klar allerede i dag, er du velkommen til at kontakte vores hotline.

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.