annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Vigtigt: Nye regler for beskatning af firmabiler

af Isabella Serritzlev (Opdateret ‎07-06-2021 18:00 af Isabella Serritzlev VISMA )

Bruger du firmabil-modulet i My Visma? Så er der vigtig viden til dig her.

 

Firmabil-modulet i My Visma bliver opdateret, så det understøtter lovændringerne, når nye biler oprettes. Det betyder dog også, at eksisterende biler skal oprettes på ny, så det rigtige beregningsgrundlag bliver hentet fra motorregistret. 

 

Folketinget har vedtaget lovændringer, der træder i kraft 1. juli 2021, som påvirker beskatningen af firmabiler. Du kan læse mere om lovændringerne her →

Ny opdatering på vej til firmabil-modulet

Firmabil-modulet i My Visma bliver opdateret i starten af juni måned, så det understøtter de nye lovændringer, som træder i kraft 1. juli 2021. Dog kræver det, at du opretter jeres eksisterende biler på ny, for at modulet kan hente det nye beregningsgrundlag fra motorregistret på jeres biler. Det skal gøres senest den 30. Juni 2021.Du skal registrere jeres biler på ny 

Bruger du firmabil-modulet, så skal du:

 

  1. Inden juli-lønnen køres sætte slutdatoen “30.06.2021” på alle jeres registrerede firmabiler i Visma Løn og under firma bil i specielle oplysninger. Her er det lønarterne 3000, 33002 og 3300, der gør sig gældende.

  2. Oprette jeres firmabiler på ny. Hent vejledning her → 

 

På den måde bliver jeres eksisterende firmabiler beregnet korrekt efter de nye beskatningsregler, og det samme gør nye biler, som I fremadrettet registrerer.