annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Visma kundeseminar

af Brina Vinge (Opdateret ‎16-07-2019 14:50 af Thor Lundehoj VISMA )

Dette forårs kundeseminarer afholdes over to dage, og du har mulighed, for at tilmelde dig enten i Ballerup eller Herning. Alt efter hvor du kunne have lyst til at deltage kan du sætte kryds i kalenderen en af følgende dage:

 

  • Torsdag den 3. maj i Ballerup, Visma. Kl. 8:30 – 11:30 (tilmeld dig nu)
  • Fredag den 4. maj i Herning, Birk Innovatorium. Kl. 8:30 – 11:30 (tilmeld dig nu)

På kundeseminarerne får du mulighed for at høre mere om de nyeste services inden for vores HR-løsninger. Hør hvordan online rekrutteringsløsningen EasyCruit, kan forenkle ansættelsesprocessen for både rekrutteringspersonale og kandidater. Eller hvordan Visma .net Expense kan effektivisere jeres rejseafregning, så I fremover slipper for rodede kvitteringer og bilag.

 

Derudover har du mulighed for at høre om nye tiltag og muligheder i Visma Løn og Visma HR, samt hvad det vil sige at outsource virksomhedens løn.

 

Som noget nyt opretter vi denne gang kortere sessioner af 4 x20 minutter. Du vælger selvfølgelig selv hvilke, områder du har lyst til at høre om. 

 

Begrænsede pladser: Vores kundeseminar har plads til 60 kunder hvert sted. Vi tildeler pladser efter først til mølle-princippet.

 

Tilmeld dig seminaret i Ballerup

Tilmeld dig seminaret i Herning