annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.

Visma kundeseminar

(updated by Thor Lundehoj VISMA ‎16-07-2019 14:50 )
Brina Vinge

Dette forårs kundeseminarer afholdes over to dage, og du har mulighed, for at tilmelde dig enten i Ballerup eller Herning. Alt efter hvor du kunne have lyst til at deltage kan du sætte kryds i kalenderen en af følgende dage:

 

  • Torsdag den 3. maj i Ballerup, Visma. Kl. 8:30 – 11:30 (tilmeld dig nu)
  • Fredag den 4. maj i Herning, Birk Innovatorium. Kl. 8:30 – 11:30 (tilmeld dig nu)

På kundeseminarerne får du mulighed for at høre mere om de nyeste services inden for vores HR-løsninger. Hør hvordan online rekrutteringsløsningen EasyCruit, kan forenkle ansættelsesprocessen for både rekrutteringspersonale og kandidater. Eller hvordan Visma .net Expense kan effektivisere jeres rejseafregning, så I fremover slipper for rodede kvitteringer og bilag.

 

Derudover har du mulighed for at høre om nye tiltag og muligheder i Visma Løn og Visma HR, samt hvad det vil sige at outsource virksomhedens løn.

 

Som noget nyt opretter vi denne gang kortere sessioner af 4 x20 minutter. Du vælger selvfølgelig selv hvilke, områder du har lyst til at høre om. 

 

Begrænsede pladser: Vores kundeseminar har plads til 60 kunder hvert sted. Vi tildeler pladser efter først til mølle-princippet.

 

Tilmeld dig seminaret i Ballerup

Tilmeld dig seminaret i Herning