Visma Løn & HR-administration
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Har du fået godkendt de nye bilag til jeres aftale?

Brina Vinge

Mange af jer modtog allerede inden påske de 2 nye bilag til jeres aftale med Visma Enterprise. Det er vigtigt, at I accepterer de 2 nye bilag og underskriver 'Aftaletillæg Marts 2018 Visma Løn' senest tirsdag den 1. maj 2018.

 

Hvis det IKKE er dig, der kan eller skal acceptere og underskrive, så bedes du afvise inde på dokumenterne. Husk at skrive i kommentarfeltet, hvorfor du afviser.

 

Vi er opmærksomme på, at udsendelsen af bilagene via det digitale signatur system fejlede til visse kunder. Vi sidder i disse dage og sender ud til de berørte kunder, så I får mulighed for at underskrive.

 

Spørgsmål og ønsker om ændringer

Vi har modtaget en række spørgsmål og ønsker om ændringer, som vi behandler så hurtigt som muligt. En del af henvendelserne kræver grundig behandling af vores juridiske team, hvilket er tidskrævende. Det betyder derfor også, at der vil forekommet øget svartid på disse spørgsmål.

 

Tilbagemeldinger med ønske om at ændre godkender og underskriver af bilagene, arbejder vi på at få lagt ind i systemet og udsendt inden for de kommende dage.

 

1 Kommentar
CONTRIBUTOR *

Hej Visma.

Jeg kan ikke se at vi har modtaget disse aftaler. Vil I venligst genfremsende dem til mig.

Med venlig hilsen

Gitte Johansen