annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Afslutning af ferieår: Vi runder antal feriedage op

af Isabella (Opdateret ‎25-08-2021 12:06 af Helle Valso VISMA )

 

Vi lukker snart et ferieår ned, og i den forbindelse har flere af jer spurgt, hvad vi gør for at få ferieregnskabet til at stemme i forhold til antallet af feriedage. For 12 x 2,08 giver 24,96, og derfor ikke helt præcis de 25 feriedage, som medarbejdere har krav på.

 

Vi runder op for jer

På alle medarbejdere, som har været ansat hele ferieåret, runder vi op for jer i augustlønnen.

 

Afrunding af feriedage

  • 14-dagslønnede og månedslønnede bliver afrundet til 25 feriedage i relevant lønkørsel for lønperiode august, såfremt der er optjent 24,96 feriedage ultimo august.

  • Afrundingen indrapporteres til eIndkomst på timelønnede medarbejdere.

  • Har en medarbejder ikke været ansat hele året, og ønsker arbejdsgiver at opskrive antallet af feriedage, anvendes korrektionslønart 40012 på medarbejdere som har ferie med løn. Er det timelønnede medarbejdere anvendes korrektionslønart 40055. Det samme gælder, hvis en medarbejder flyttes mellem to arbejdsgivere med samme CVR.nr.

 

Afrunding af ferietimer

  • Månedslønnede bliver afrundet til 185 ferietimer i relevant lønkørsel for lønperiode august, såfremt der er optjent 184,92 ferietimer ultimo august.

  • Har en medarbejder ikke været ansat hele året, og ønsker arbejdsgiver at opskrive antallet af ferietimer anvendes korrektionslønart 40017. Det samme gælder, hvis en medarbejder flyttes mellem to arbejdsgivere med samme CVR.nr.

 

 

Fik du læst: Hent information til dine kolleger om deres nye ferieoverblik